İkizler Burcu 2014

İkizler Burcu 2014

2014 Yılına başladığınız zaman daha rahat ve özgür olduğunuzu hissedeceksiniz. Sizi son birkaç senedir büyük bir baskı altında tutan görev gezegeni Satürn burcunuzdan gitti. Satürn bu zor konuma bir daha yirmi sene boyunca geri dönmeyecek. Yeni deneyimlediğiniz özgürlük, sevinçten başınızı döndürebilir ve sizi sarhoş edebilir. Kaybettiğiniz zamanı telafi etmeniz ve geçmiş senelerde yapamadığınız şeyleri yaparak arayı kapatmanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Artık şimdi yolunuzun üzerinde çok fazla engel ve mecburiyetler olmadığı için asıl işlerinize konsantre olmak ve yaptığınız işlere kendi damganızı vurmak için süper bir güce sahipsiniz. Konsantrasyonunuzu koruyun sevgili İkizler, dünyaya hükmedeceksiniz.

İkizler burcu için özgürlük ve bağımsızlık çok değerlidir ama son zamanlarda yaşamın sunduğu bu değildi. Ağustos’tan, Ekim 2010’a ya da Nisan 2011’den Haziran 2013’e kadar olan dönemleri düşünün. O dönemlerde sanki yapışkanların üzerinde yürüyordunuz, yürümeniz yavaş ve zordu ve aynı zamanda çok fazla güç gerektiriyordu. İlerlemeye devam edebilmek için bütün iç disiplin ve konsantrasyonunuzu toplamak zorunda idiniz ve bu hiç de kolay değildi. Öğretmen gezegen Satürn durmanız, hayatınızın planını yeniden değerlendirmeniz ve yönlendirmeniz için karşınıza bir seri engel çıkarmıştı.

Satürn, siz altından kalkana kadar asla beceremeyeceğinizi düşündüğünüz pek çok ağır sorumluluk almanızı talep etti. Yaşımız ne olursa olsun, Satürn dönemi geçtikten sonra kendimizi daha büyümüş hissederiz. Satürn öğrenmeniz gereken birçok şeyi çok kısa bir zaman dilimi içerisine sıkıştırma eğilimindedir, bu yüzden geçen iki buçuk seneyi on sene gibi hissetmiş olabilirsiniz, o kadar fazla deneyiminiz var!

Tüm bunlara ek olarak burcunuz İkizler’deki ve ilişki burcunuz Yay’da gerçekleşen tutulmalar genel gerilimi daha da artırdı. Pek çok kişi Satürn ziyaretinin zorluğuna anca dayanırken, siz aynı zamanda bir de burcunuzdaki tutulmalarla başa çıkmak zorunda kaldınız. Satürn ve tutulmaların kombinasyonu hayatınızın her alanında gerilim yarattı: kariyeriniz, para, aşk ilişkileri ve belki de sağlığınız. Artık üzerinizdeki ağır bulut kalktı ve çok yakında hayatı yeniden özgür hissedeceksiniz.

Satürn’ün pek çok talebini (hepsi değilse bile) yerine getirdiniz ve şimdi Satürn’ün burcunuzu ziyaretinden önce olduğunuzdan çok daha akıllı, sıkı, formda, enerjik, organize ve hangi yöne gideceğinizden eminsiniz; kendinizle gurur duymalısınız. Aynı askerlikteki talim çavuşu gibi Satürn mutlaka sonuç alır.

Satürn’ün baskısı sona erdi ve evrenin ani, radikal değişim aracı olan tutulmalar farklı burç grubuna geçti. Satürn 2030 yılına kadar burcunuzu ziyaret etmeyecek. Şimdi artık gezegenler size güçlük çıkarmadan kendi yolunuzu çizebilirsiniz.

Listenizin ilk sırasında taze bir başlangıç yer alabilir, yeni bir yön, yeni bir görüntü, yeni bir aşk ya da süregelen bir aşk ilişkinizin yeniden canlanması. Geçen yıl kariyerinizdeki dev değişimlerle başa çıkmaya konsantre oldunuz ve nerede ise her şeyi ikinci plana attınız. Bu sene aile, ev, para idaresi, yaratıcılık, aşk, hamilelik ve çocuk bakımına konsantre olacak ve hayatınızı daha iyi bir dengeye oturtma şansına sahip olacaksınız.

Aşk ve romantizm yeni başlangıçlar ve mutluluk için yeni şanslarla dolu olacak. Aslında aşk bu sene büyük bir tema.

Ayrıca eviniz, mülkünüz ve aile ilişkilerinizle ilgili olağanüstü fırsatlar doğacak. Satürn ikinci gelir evinizdeki konumu sayesinde, 2014 yılında bir kenarda para biriktirmeye karar vermenize yardımcı olacak. Satürn’ün yeni görevi ağır çalışmalarınızın karşılığını almanızı garantilemek ve bunun zaman testine dayanmasını sağlamak olacak.

Bu sene sizi bekleyen çok daha fazla şeyler var! Heyecanlandınız mı? Heyecanlanmalısınız!

İkizler Burcu 2014. Burçlar İkizler 2014, İkizler burcu 2014 falı.