Yay Burcu 2014

Yay Burcu 2014

Bu yıl sürpriz, macera, keşif, mesleki ilerleme ve hatta aşkla dolu bir yıl olmalı. Sevgili Yay, geçen üç yıl boyunca engebeli arazilerde güçlükle yol alıyordunuz ve bu durumun ne zaman sona ereceğini merak ediyordunuz. Bu zor koşullar tam olarak Satürn’ün Haziran 2013’de yıldız haritanıza yapmış olduğu sert açıdan çıkması sayesinde son buldu. 2014 yılı başladığında bulutlardan arınmış pırıl pırıl masmavi bir gök göreceksiniz. Hayatınızın bazı kısımları hemen mükemmel olmasa bile 2011 ile 2013 yılları arasında hissetmiş olduğunuz sancılar geçmiş olacak.

Mars, 2014 yılında yıldız haritanızın üst kısımlarında gezeceği için, toplumda geçtiğimiz yıla oranla daha fazla öne çıkacaksınız. Eviniz ve ailenizle ilgili konular yüzünden geçtiğimiz yıl çevrenin ilgisinden uzak kaldınız ama bu yıl bunlar tamamen değişecek. Bu üstleneceğiniz yeni rol, daha fazla göze çarpmanıza neden olacağından iyi görünmek isteyeceksiniz, gardırobunuzu hazır tutmanızda fayda var.

2014 yılında yıldız haritanızın en müthiş alanlarından biri kariyeriniz olacak. Son on yıldaki çabalarınızın karşılığını almak ve ödüllendirilmek üzeresiniz. Şans ve bolluk gezegeni Jüpiter’in, kariyer evinizi temsil eden onuncu evinizi ziyaret etmesiyle, 2014 yılının ilk dokuz ayında, geçmişteki çalışmalarınızın karşılığı olan ödülleri toplama dönemine gireceksiniz. Mars gezegeni de buna yardımcı olacak.

Eğer becerilerinizi şu andaki işinizde tam olarak kullanamıyorsanız, bu yıl size yeteneklerinizi tam olarak değerlendirebileceğiniz bir iş fırsatı çıkarabilir. İşinizden memnunsanız terfi edebilirsiniz. İş değiştirmeyi düşünüyorsanız, parlayabileceğiniz bir ortam önünüze çıkabilir. Kendi işinizi kurabilir ya da geliştirebilirsiniz.

Bu eğilim Ağustos 2013’de başladığı için belki de şimdiden yeni iş oluşumları ile karşılaşmış olabilirsiniz. Aynı eğilim 2014 yılında da yoğunlaşarak devam edecek. Geçtiğimiz yıl içerisinde kariyerinizde ilerlemeler yaşadıysanız bu yıl daha da fazlasını görebilir veya alkış alabilirsiniz. Yeni işiniz, şaşırtıcı bir şekilde size uygun olabilir. Hazırlıklı olun, sevgili Yay!

İş tekliflerine gelince, Ağustos sonlan ve Eylül nefesinizi kesebilir. Bu dönemin özelliği sadece Jüpiter’in sizin yararınıza çalışmasından değil, ayrıca başka birkaç gezegenin aynı anda sizi şans yağmuruna tutmasından da kaynaklanıyor. Sene içinde diğer başka önemli tarihler de var -Mart başı ve Ağustos ayı iyi görünüyor- ama en olumlu dönem yaz sonu olacak.

Eğer hedeflerinizi belirlediniz ve ev ödevinizi yaptıysanız, ödülünüzü alacaksınız. Zamanın parmaklarınızın arasından kayıp gitmesine engel olun, sevgili Yay! 25 Eylül, 2014’ü bu yeni müthiş pozisyonu elde etmek için son tarih olarak kabul edin.

Aşk hayatınız her geçen gün daha iyiye gidiyor. Eğer biriyle beraberseniz ilişkiniz bir dönüm noktasından geçmiş olabilir. Yakın zamana kadar ilişkilerinizde yaşadığınız birçok gerilime neden olan Satürn artık yer değiştirdiği için, 2011’den 2013 ortasına kadar yaşamış olduğunuz zorluklar geride kaldı.

Geçtiğimiz sene ve ondan önceki üç sene arasında, zayıflayan bir ilişkiden uzaklaşmış veya bir zamanlar çok sağlam olduğunu hissettiğiniz bir ilişkinizi düzeltmek için çok uğraşmış olabilirsiniz. Ya da ilişkiniz iyi olmasına rağmen Satürn’ün varlığından dolayı partnerinizin sağlığı veya genel durumu yüzünden endişelenmiş olabilirsiniz. Her ne ile karşılaştınızsa bütün o problemleri arkanızda bırakıyorsunuz.

Eğer bekarsanız ve aradığınız sevgili ile henüz tanışamadıysanız, 2014’de bunun için birçok parlak fırsat önünüze çıkabilir. Eğer geçtiğimiz yıl biriyle tanıştıysanız, bu yıl ilişkiniz çok düzgün gidecektir. Yeni aşkınızın büyüsünü bozacak hiç bir engel görünmüyor.

Tutulmalar, yıldız haritanızdaki güçlü değişimleri simgeler. Bunların bu yıl nerelere düştüğünü bilmemiz gerekir. 2014’de, aşk, arkadaşlık, eğlenceyi temsil eden beşinci ve on birinci evinizde 19 Nisan ve 14 Ekim tarihlerinde çok olumlu iki güneş tutulması olacak.

Güneş tutulmaları toplam üç yeniay gücünde olup sizi bir yıl boyunca etkileyebilir ve hayatınızı tamamen değiştirebilirler. Bu güneş tutulmaları, sosyal hayatınıza renk katan olayları beraberlerinde getirebilir ve büyük bir şeyin başlangıcını simgeleyebilir. Nisan ayı muhteşem ve Ekim daha da muhteşem geçebilir. Eğer yalnızsanız artık öyle kalmayacaksınız!

Bu olağanüstü sosyal eğilim Jüpiter’in arkadaşlığı temsil eden on birinci evinize gelmesi ile daha da büyüyecek ve Eylül sonunda başlayıp, Ekim 2015’e kadar tam on üç ay sürecek! Telefon defterinizin yeni arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın numaraları ile dolup taşmasını bekleyin. Ayrıca, eğer kimseyle beraber değilseniz, 2014’ün sonlarına doğru en az bir tane romantik ilişki bekleyin.

Kişisel ilerlemelerinizin çoğu, diğer insanlarla bir arada olmakla gerçekleşeceğinden sonbahar ve kış ayları herhangi bir sosyal derneğe ya da gruba katılmak için ideal zaman olarak görünüyor. Bağlantılarınız, arkadaş veya tanıdıklarınız bu yıl en büyük kişisel gelişiminizde anahtar rol oynayacaklar; yıldız haritanızda bu kişilerin etkisi 2014’ün sonlarına doğru çok kuvvetli görünüyor.

Bu oluşumu ciddiye alın. On birinci ev insancıl öğeleri temsil eden bir evdir. Topluma geri verdiklerimiz bu evle ilgilidir. 2014 yılının sonlarına doğru dünyaya izinizi bırakmak için bir fırsat bulacaksınız. Bu aylar, imkanları olmayan kişilere yardım etmek için çok uygun kendiniz bir organizasyon yapıp ihtiyacı olanlara yardım elini uzatabilirsiniz.

İki tutulma daha olacak bunlar ay tutulmaları ve bu tutulmalar zihinsel ve fiziksel sağlığınızı, günlük görevlerinizi ve çalışma arkadaşlarınızla ilişkinizi temsil eden evlere düşüyor. Tutulmalar 4 Mayıs ve 28 Ekim’de meydana gelecek ve ay tutulmaları dolunayda oluştuğundan yıldız haritanızda düştükleri alanlara bağlı olarak sonuçlanma veya bitişler getirebilirler.

Mayıs tutulması, sağlığınızla ilgili yeni bir sayfa açmanız için daha kararlı olmanızı sağlayabilir. Eski bir kötü alışkanlığınızdan tamamen kurtulabilirsiniz. Başkalarına göstermeyi çok iyi becerdiğiniz sevgi ve ilgiyi, birazda kendinize gösterin! Uzun bir zamandır üzerinde düşündüğünüz, kendinizle alakalı bir ameliyat veya ufak bir işlem yaptırmaya karar verebilirsiniz.

28 Ekim tutulması işiniz ve sağlığınızla ilgili konuları ön plana çıkartıyor. Yapmanız gereken işler arasında ilk sırada, yeni iş metodları geliştirmek ve yeni çalışma arkadaşlarınızla uyumlu bir ilişki kurmak geliyor. Bunun nedeni ya iş değiştirmiş olmanızdan ya da çalıştığınız şirketin organizasyon değişikliği yapmasından kaynaklanıyor.

Ayrıca 28 Ekim tutulmasının bir sonucu olarak yeni bir egzersiz programına geçecek olabilirsiniz. Eğer Ekim sonunda böyle bir değişiklik olursa hem çok yararlı, hem de kalıcı olacaktır. Tutulmalar genelde somut sonuçlar getirir!

Tabii ki, hayatın tüm yönleri güneşli değil, yıldız haritanızın problemli bir alanı, kredi kart borçları, burs kredileri, vergi borçları, nafaka ödemeleri gibi konuları içeren ortak kaynakları ilgilendiriyor. Bütün benzer borçlar ve ödemeler için tüm olasılıkları kapsayan planlar yapın. Satürn’ün varlığı bu tip planlara ihtiyacınız olacağını gösteriyor.

Geçen yıl sizin için önemli konu olan, bir mülkünüzü satma, satın alma, kiralama veya yenileme arzusu 2014’de önemini yitirecek. 2014 yılını etkileyecek, küçük ama yine de önemsiz olmayan değişim fırsatları, tam kariyerinizin ışıldadığı dönemlerde, Mart başları ve Eylül ortalarında karşınıza çıkacak. Eğer bu yıl taşınırsanız yeni bir iş teklifinden yararlanmak için taşınmış olacaksınız.

Burcunun başında yani 22 - 30 Kasım arasında doğmuş olan Yaylar, evleriyle ya da aileleri ile ilgili sarsıntılar yaşamaya devam edip yukarıda belirtilen durumdan pek yararlanamayabilirler. Eğer Kasım’da doğduysanız durulmuş ve oturmuş bir ev hayatına kavuşmanız henüz zor görünmesine rağmen, bu hedefinizden ayrılmayın çünkü en sonunda buna ulaşabilirsiniz. Yaşamınızla ilgili ayarlamaları hemen karar verip yapabilirseniz bu durumdan kurtulabilirsiniz. Gezegenlerin etkileri sizi bir karar vermeye zorluyor. Karar verdiğinizi anda gerilim azalacaktır.

Unutmayın ki, Uranüs, yıldız haritasında ziyaret ettiği her evi kalkındırır ve modernleştirir. Sizin durumunuzda Uranüs, yuvayı simgeleyen dördüncü evinizi ziyaret ediyor. Yapmanız gereken değişiklikler zor gelmesine rağmen sonunda bu değişiklikleri yaptığınıza memnun olacaksınız. Eğer eviniz dikkatinizin odak noktası değil ise, belki de geçen yıl yaşlı bir akrabanıza (anne veya baba olabilir) bakıyordunuz. Bu kişi, dile getirmese bile yardımlarınızdan dolayı size çok minnettar ve bu durum 2014 yılında da devam edebilir.

Burcun sonlarına doğru yani 19 Aralık yakınlarında doğan Yaylardansanız, bu yıl bir kardeşinizden sürpriz bir yardım alabilirsiniz.

Yay Burcu 2014. Burçlar Yay 2014, Yay burcu 2014 falı.