Akrep Burcu 2015

Akrep Burcu 2015

2015 yılında burcunuz açısından en önemli etkileri, Satürn'den alacaksınız. Yılsonuna kadar Satürn'ün etkisini fazlasıyla hissedecek, geride bıraktığımız yılda başlayan temalar da sönümlenmeye başlayacak. Özellikle Haziran 2015'te Satürn'ün etkisini daha fazla hissedeceksiniz. Satürn, bu dönem içerisinde size önemli sorumluluklar yükleyecek ve kendinize çeki düzen vermenizi sağlayacak. Bu durumu iş hayatında daha fazla yaşayabilirsiniz. İş konusunda hem kısıtlamalar hem de yeni sorumluluklar meydana gelecek. Maddi konularda ve hem kendinizin hem de diğer insanların finansal durumlarını yönetmek, yüklendiğiniz fazla sorumluluklar, zaman zaman stresli olmanıza neden olacak. Kısıtlayan, olgunlaştıran ve eğiten gezegendir Satürn. Satürn'ün etkisini hissederken kendinizi bunalmış ve zor koşullarda hareket ediyor gibi görebilirsiniz. Disiplinsiz ve dağınık davranışlar sergileyen Akrepler, Satürn'ün etkisinden sonra daha oturaklı olacak ve ayakları yere daha sağlam basacak.

Bazı Akrepler, Satürn'ün etkisini daha fazla hissedecek. Geride kalan iki yıllık süreç içerisinde hem ilişkiler hem ortaklaşa konular hem de evlilik alanında huzursuzluk ve karmaşıklık yaşandı. Merak etmeyin, Haziran 2015'ten sonra bu durum yavaş yavaş çözülmeye başlayacak. Bu alanlarda kararlılık ve olgunluk göstereceksiniz. Geçtiğimiz dönem içerisinde sizden kaynaklı olmayan, engelleyemediğiniz belirsizlikler ve zorlu problemler yaşandı.

2015 yılının ikinci altı aylık sürecinde tüm bunlar değişecek. Hataların farkına varacak ve kontrol etmeye başlayacaksınız. Bazı Akrepler, Haziran 2015'e kadar bitişler, sonlanmalar ve belirsizlikleri fazlasıyla yaşayacak. Bu durum içerisinde kaybedeceğiniz bir şey olmadığının farkına varmalısınız. Hatta bu sizin için zorunlu. Endişeleriniz yersiz ve sürekli olarak endişelenmeyi bırakmalısınız. Geleceğinizi ilgilendiren beklenti ve hedefleriniz, 2015 yılı içerisinde sağlamlaşacak. Bu konuda uğraşlar sergilemelisiniz ve yılın başından itibaren başlamanız iyi olacaktır.

Jüpiter, Haziran 2015'e kadar olan dönemde işbirliğinden kaynaklı birçok fırsatın ortaklaşa çalışmalardan geleceğini belirtmekte. 2015 yılı içerisinde yeni insanlarla tanışacaksınız ve bu kişiler özellikle iş hayatınız açısından önemli olacak. Bu kişilerin desteğini fazlasıyla hissedebilirsiniz. Hedefleriniz ve projeleriniz açısından kurum ya da kişilerle bir araya gelebilir, destek için sunum yapabilirsiniz.

2015 yılında sosyal olarak da fazlasıyla paylaşım içerisinde olacaksınız. Haziran 2015'ten sonra birliktelik, ortak aktiviteler ve imkânlar söz konusu olacak. Yılın ikinci altı aylık döneminde zihinsel açıdan gelişim gösterecek, yeni tecrübeler edinecek ve derinleşeceksiniz. Yeni deneyimlere açık mısınız? Açık olsanız iyi edersiniz, aksi halde kaçıracağınız çok fazla şey var.

Neptün, 2015 yılında burcunuzla uyumlu açılarda olacak. Geride kalan zamanlarda Neptün'ün size sunduğu karmaşıklık ve dağılmalarla uğraştınız. Tüm bunların sonucunda özellikle ruhsal açıdan gelişim gösterdiniz. Önemli testleri başarıyla geçtiğinizi söylemek gerek. Şimdi, Neptün burcunuzla uyumlu açıda bulunuyor. Bu sayede yaratıcılığınızı en iyi seviyede kullanabilecek ve zorlu durumlardan ilham alacaksınız. Neptün'ün etkilerini fark etmek oldukça zordur.

Bazı Akreplerin, 2015 yılı içerisinde Neptün'ün etkilerini daha derinden hissedeceklerini söylemek gerekiyor. Bu etki gevşetici ve yumuşatıcı olacaktır. Özellikle 23-26 Ekim günlerinde dünyaya gelen Akrepler, hayata daha ruhsal açıyla bakacak ve var olan sorumluluklarından kaçacaklar. İşte tam da burada Satürn devreye girecek ve dağılmalar yaşadığınız anlarda sizi toparlayacak. Ufak tefek sorunların arından hemen hayal kırıklığı yaşamayın. Satürn, kurtarıcı görevi görecek. Neptün'ün etkisini aşırı seviyede hissederseniz, fazlasıyla hayal kurabilir, sorumluluklarınızı erteleyebilir ve bazı konulara bağımlılık hissedebilirsiniz. Neptün'ün etkisi yaratıcı düzeydedir ve bu etkileri hem iş hem de sosyal hayatınız da kullanmaya çalışmalısınız. Bu konuda unutmamanız gereken tek şey; realist olmanız.

Plüton, uzun süredir Akrep burcuyla uyumlu açı içerisinde bulunuyor. 2015 yılında da aynı etkileri hissedeceksiniz. Özellikle 30 Ekim - 1 Kasım tarihlerinde dünyaya gelen Akrepler, hem kişilik hem de maddi anlamda güçlü kişilerle ilişkiler içerisine girebilir. Kurduğunuz bağlantılar iş yeteneklerinizin artmasına ve daha iradeli olmanıza yardımcı olacak. Geliştirici ve yenileyici olarak bilinen Plüton, zihinsel açıdan konsantrasyonunuzu artıracak, iş hayatınız da daha kurumsal düşünmenize yardımcı olacak ve bu konuda sizi harekete geçirecek, son olarak anlaşmalar konusunda da elinizin güçlü olmasını sağlayacak. Bu dönem içerisinde zihinsel olarak odak noktalarınızın en derinlerine inebilirsiniz.

Uranüs, geride bıraktığımız iki yıllık süreçten itibaren sizi iş ve çalışma hayatınız konusunda değiştirmeye başladı. Bazı Akrepler, bu dönem içerisinde iş hayatında daha aktif hareket edecek ve özgürlüğünü hissedecek. Uranüs, yeni işleri gündeminize getirecek ve yeteneklerinizin gelişmesini sağlayacak. Her şey yeniden başlayabilir, hazırlıklı olmalısınız. Özellikle sağlık, aşk ve yenilikler konusunda sizi yönetiyor olacak. Yeni aşk fırsatları gündeme gelebilir, var olan birlikteliğiniz daha sağlam olabilir ya da bitebilir. Tüm bunlara hazırlıklı olmalısınız. Sosyal hayatınızın aktif olması, aşk konusunda bir adım önde olmanızı sağlayacak. Sağlık konusunda da dikkatli olmalı ve tedbiri elden bırakmamalısınız. Ufak tefek sıkıntılar mutlaka yaşanacaktır. Hemen moralinizi bozmayın ve bünyenizi güçlendirecek çalışmalara yönelin. 2015, istediğiniz yönde ilerleyebilir, cesaretinizi toplayın!

Akrep Burcu 2015. Burçlar Akrep 2015, Akrep burcu 2015 falı.