Akrep Burcu 2013 Falı

Akrep Burcu 2013 Falı 

2013 size kişiliğinizi geliştirme şansı tanıyacak, sevgili Akrep. Yaz aylarında kariyerinizi geliştirmek ve Aralık’da maaş artışı almanız için elinize güçlü fırsatlar geçecek, ancak esas ilgi odağı kişisel gelişiminiz olacak.

Kendi burcunuzda ve karşıt burcunuz Boğa’da Mayıs ve Ekim 2013’te yaşanacak tutulmalar gerçekleri görmenizi sağlayacak. Önünüze birkaç seçenek konacak ve sizin için en iyi olanını seçeceksiniz.

Geçen yıl, Mayıs 2012'de Akrep’te ve Kasım 2012’de Boğa’da gerçekleşen tutulmalar sayesinde dünyanızı daha iyi anlamanızı sağlayacak bir evrim yaşamaya başladınız. On yıldır ilk kez tutulmaları bu kadar direkt hissettiniz. Önümüzdeki yıl Mayıs başı ve Ekim sonu Akrep ve Boğa’daki iki tutulmadan daha etkileneceksiniz.

Bir dizi tutulmada, her bir tutulma bir önceki tutulmanın sunduğu temaları bir sonraki aşamaya taşır. Siz de bu arada gelişip olgunlaşırsınız. Evren yeterince değişim geçirdiğinize inanana kadar tutulmalar sayesinde zor veya kolay bazı değişimlerden geçmeye devam edeceksiniz. Nisan 2014’deki kolay atlatacağınız yeniay tutulmaları son olacak ve dinleneceksiniz.

Geçen yıl yakın bir ilişkiniz mercek altındaydı. Bu ilişki ile ilgili konular 2013’e de yansıyacak. Haberler heyecan verici veya üzücü olabilir, ilişkiniz mutlu sonla noktalanabilir veya ayrılabilirsiniz. Veya birbirinize karşı açık ve dürüst olmayı öğrenebilmek için bir psikologdan yardım alabilirsiniz.

Ne olursa olsun 2013’de yaşamınız belirsizlikten kurtulup canlanacak. Kendinizi algılamanız değiştiği gibi başkalarının gözündeki imajınızı da değiştireceksiniz.

Hayatınıza birçok ilginç yeni insan girecek. Yılın ilk dokuz ayı kulüplere üye olmanız ve her zamankinden çok sosyalleşmeniz sizin için faydalı olacak.

Seyahat ve yüksek öğrenim ufkunuzu genişletecek. Satürn’ün dokuzuncu evinizdeki konumu, politika, ahlak veya din gibi konularda kemikleşmiş bazı inanç ve düşüncelerinizi gözden geçirmenizi, hatta değiştirmenizi sağlayacak. Bu konum Temmuz 2014’de değiştiğinde gerçekten özgür düşünüyor olacaksınız.

Eylül sonunda Jüpiter Terazi burcuna girdiğinde yaşamınızın en iyi yıllarından birini yaşamak üzere hazırlanmaya başlıyorsunuz. Bir yıl sonra, Ekim 2014’de, Jüpiter burcunuzda on iki ay sürecek ve sizi imtiyazlı kılacak ziyaretine başladığında altın yılınıza gireceksiniz. Bu yıldan gerektiği gibi yararlanmanız için hazırlık yapmanız gerekiyor. Bu bağlamda 2004’de hayatınızı gözden geçirecek ve yaşamınızdaki fazlalıklardan kurtulma sürecine gireceksiniz. Tutulmalar geçiş döneminizin bir parçası olarak doğru insanlara ve işlere yönelmenize yardımcı olacak.

Akrep Burcu 2013. Burçlar Akrep 2013, Akrep burcu 2013 falı.