Terazi Burcu 2013 Falı

Terazi Burcu 2013 Falı 

2013 büyük bir yıl olacak ve gelecek yıl daha da güzel şeyler vaat ediyor. Bütün bu heyecanın merkezinde mutluluk ve gelişim gezegeni Jüpiter’in 24 Eylül 2013’te Terazi burcuna gelişi var. Üstelik Jüpiter 25 Ekim 2014’e kadar da Terazi burcunda kalacak.

Eylül 2013 öncesinde uzun süredir kurmuş olduğunuz hayalleri gözden geçirin. Eğer eskiden belirlediğiniz amaçlar artık sizi heyecanlandırmıyorsa, yeni amaçlar edinmenizin zamanı geldi. Sizi heyecan ve tutkuyla dolduran üç büyük fikirden oluşan bir liste yapın.

Bu hayallerden birini düşünmek bile sizi yoruyor mu? O halde yanlış hayal demektir. Doğru bir hayal size hiçbir şeyin veremeyeceği kadar güçlü bir enerji verecektir. Doğru hayallerin kalıcı bir gücü vardır; bu yüzden zaman zaman hayal kırıklığına uğraşanız bile (hepimiz ara sıra engellerle karşılaşırız) amacınız doğrultusunda çalışma isteğinizi kaybetmeyeceksiniz. Bu hayatın sizi tabi tuttuğu acı bir sınavdır; eğer fikrinizi, hayalinizi gerçekleştirmekte kararlıysanız ne kadar reddedilseniz de, ne kadar çok engelle karşılaşsanız da eninde sonunda başarılı olursunuz.

2013’te isteklerinizi belirlemek ve amaçlarınızı derinlemesine düşünmek için dokuz ayınız olacak. Bu arada bir zamanlar hizmet ettikleri amaca hizmet etmeyen gereksiz yükümlülük ve sorumluluklardan kurtulmaya çalışın. Karşılaşacağınız yeni fırsatlar için hayatınızda yer açmak isteyebilirsiniz. Şans sizden yana, etkin kişiler size yardım etmek isteyecek ama ilk adımı atması gereken sizsiniz.

Satürn onuncu evinizde ve sizi büyük bir kariyer adımına hazırlıyor. Sert bir öğretmen olan Satürn bu eve Haziran 2012'de girdi ve Temmuz 2014’e kadar da orada kalacak. Satürn size eksiklerinizi gösterecek ve bunları gidermenize yardım edecek. Size yeni mükemmellik standartları sunulacak ve bunlara uyabilmek için çok çabalamanız gerekecek. Bu yıl bir kariyer değişikliği yaşayabilirsiniz, yıldız haritasının en tepe noktasından Satürn geçerken (bu yıl sizin için olduğu gibi) bu olağan bir durumdur. Bir başka şirkete ya da çalıştığınız şirket için başka bir bölüme geçebilirsiniz. Öğrenmeniz gereken bir sürü yeni şey olmasının sebebi bu olabilir. Sakın unutmayın Satürn asla sizi yeni sorumluluklar almaya zorlamaz. Siz bu sorumlulukları karşınıza çıkan iyi bir fırsat olduğu için, isteyerek alırsınız.

Yıl içinde “eski güzel günlere” dönme isteğine kapılırsanız unutmayın ilerlemek iyi bir şeydir, gerilemek ise değildir. Geçmişinizdeki hiçbir şey canlandırıcı bir enerji vermez. 2013’te kendinize ayıracak daha çok zamanınız ve daha dengeli bir yaşam tarzınız olacak. İşin getirdiği kısıtlamalardan kurtulduğunuza göre özel amaçlarınıza yönelik ilerleme kaydedebilir, aşk ve romantizme daha çok zaman ayırabilirsiniz. Geçen yıl sizin zorlayıcı ama çok üretken bir döneminizdi; bu yıl öğrenecek çok şeyiniz olacak ama bu süreç geçen yılki kadar sıkıcı ve yoğun olmayacak. Seyahat, aile, ev, hobiler, arkadaşlar; 2013’te bunların hepsine daha çok zaman ayırabileceksiniz.

Bu yıl sağlığınızda da gözle görülür bir iyileşme olacak. Bir ameliyat ya da tıbbi bir müdahale geçirmeniz gerekiyorsa bunu yılın ilk aylarında yapın ama iyi sonuçlar almak için Merkür’ün gerileme dönemlerinden kaçınmayı unutmayın. Benzer şekilde Venüs’ün gerileme döneminde de estetik ameliyatlardan kaçınmalısınız.

Yeni bir egzersiz ve diyet programı uygulamak istiyorsanız başlamanız için en ideal dönemler Şubat sonu ve de Ekim ortası. Her ne kadar Jüpiter size kilo aldırmaya çalışacak olsa da (bu müthiş gezegenin burcunuza yapacağı ziyaretin tek olumsuz etkisi bu olacaktır), 14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek olan tutulma kilo vermenize ve formunuzu koruyabileceğiniz daha sağlıklı, daha hareketli bir hayat tarzı edinmenize yardım edecektir.

İlişkiler bu yıl sürekli bir mutluluk kaynağı olacak gibi görünüyor. 19 Nisan’daki tutulma bir ilişkisi olan ve bu ilişkiyi daha da derinleştirmek isteyen Teraziler için tek kelimeyle çok önemli bir olay. Yıl sonunda Jüpiter’in evlilik burcu Terazi’deki varlığı bir çok Terazi’nin Eylül 2013 - Aralık 2013 arasında evleneceğine ya da 2014’te evlenmek üzere bir tarih -25 Ekim öncesinde bir tarih- belirleyeceğine işaret ediyor. Her iki halde de evlenmek için bundan daha iyi bir zamanlama olamaz, uzun vadeli mutluluk için ideal etkiler sizinle! Beraber olduğunuz birisi yoksa bu yıl ruh eşinizle tanışabilir ve mutluluğu bulabilirsiniz.

Ekim ortası özellikle önemli çünkü hayatınıza yeni ve heyecanlı bir yön vereceksiniz. Bu sırada geminizin dümenine geçmiş ve yabancı ama sizi memnuniyetle karşılayan sulara yelken açmış olacaksınız. On gök cisminden beşinin Terazi burcunda toplanmış olması kontrolün sizde olmasını sağlayacak. Kontrol sizin için adeta yeni bir kelime çünkü geçen birkaç yılda pek kozmik yardım aldığınız söylenemez. Bunun gibi muhteşem bir aya ender rastlanır! Eğer 2013 başında bir istek listesi yaptıysanız, bu istekleri gerçekleştirmek için tüm gücünüzle asılın! Şans size doğru geliyor!

Sevgili Terazi, 2013 sizin için kişisel yeni bir devrin başlangıcı olacak, yani altın devrinizin. Bunu çok ciddiye alın! Ekim 2014’te burcunuzu terk edecek olan Jüpiter bir daha 12 yıl boyunca geri gelmeyecek. Bu parlak dönem Ekim 2014’e kadar da devam edecek. Bu dönemde sizin yanınızda olan kişi ve projeler size uzun yıllar mutluluk ve kazanç sağlayarak geleceğe taşıyabilirler. Tohumlarınızı ekin çok yakında bereketli bir hasat alacaksınız!

Terazi Burcu 2013. Burçlar Terazi 2013, Terazi burcu 2013 falı.