Yay Burcu 2013 Falı

Yay Burcu 2013 Falı 

2013 yılı, sizin için geçtiğimiz yıldan çok daha iyi bir resim çiziyor. Geçen iki yıl boyunca Satürn’ün peşinizi bırakmamasının yanı sıra, hem burcunuzda hem de karşı burcunuz olan İkizler'de hayatınızı değiştirebilecek tutulmalar yaşayarak değişim girdabına yakalandınız. Bütün bunlar geçti artık, hayatınız -göreceli olarak- öncesinden daha güzel ve sakin! Bu kesinlikle hayatınız sıkıcı olacak anlamına gelmiyor Yıldız haritanızın dört bir tarafında çok fazla şeyler olması böyle bir sıkıcılığa imkan vermiyor!

Haritanızın en parlak bölümlerinden bir tanesi kariyeriniz görünüyor ve bu eğilim Eylül sonuna kadar devam ediyor. 2013 yılının ilk dokuz ayı özel olmasına rağmen, Jüpiter’in gerileyeceği dönem —Ocak ve Nisan arası— biraz yavaş geçerek size planlama ve araştırma yapmak için fırsat verecek. İş teklifleri Eylül ortalarında masanızda olacak ve seçiminizi yapmanıza imkan tanıyacak Eğer halen sevdiğiniz bir işteyseniz, ciddi bir başarı kazanabilirsiniz.

Böyle bir kariyer döneminin bir daha 2017 yılında gelecek olması sizin için bu zamanı daha da önemli kılıyor. Olumlu açıların işlevlerini görebilmesi için girişken olmalısınız. Astroloji, amaçlarımıza ulaşabilmek için atacağımız adımların zamanlarını gösterir. Bu yıl kariyer olasılıklarına dikkat etmekle pişman olmazsınız!

Sürpriz gelişmeleri simgeleyen Uranüs, dördüncü evinizde yedi yıl süreyle demir attığından ev ve aile ile ilgili konularda, hala bazı değişiklikler olma olasılığı görünüyor (Dördüncü ev, yuvanızı, mülkünüzü, aile ilişkilerini ve evinizle alakalı ilişkide olduğunuz kişileri simgeler). Bu durumun en fazla etkilerini geçen yıl yaşamış olabilirsiniz. Eğer halen evinizi taşıma, yenileme veya onarma olasılıkları varsa, Mart ve Eylül 2013 bu işler için en uygun aylar olarak görünüyor. Ev alıyorsanız imza atmadan önce, nadir görülebilecek herhangi bir soruna karşı evi kontrol ettirin. Özellikle de suyla ilgili bir probleme karşı.

Hayatınızın duygusal alanında yeni biriyle tanışmak istiyorsanız bunu bu sene yapabilmelisiniz zira yıldız haritanızda eğlence ve aşk ile ilgili birçok açı var. Ocak’ta Mars aşk meleğini gönderecek, ayrıca Nisan’da Venüs, Mars’a yakın turlamaya başlayınca sosyal hayatınız hareketlenmeye başlayacak. Aşk konusunda en belirgin ve olumlu etki, kendini yılın ilk tutulması ile yani 19 Nisan’da belli edecek. Eğer yalnızsanız ve beraber olacak birini arıyorsanız, bu tutulmadan sonraki birkaç hafta içinde uygun biriyle tanışabilirsiniz. Eğer halen biriyle birlikteyseniz, bu tutulma sayesinde yaşamın güzel yanlarını beraber tadacaksınız.

Evli Yaylar bebek sahibi olmaya karar verebilirler, bu gerçekten muhteşem bir haber! Eğer çocuklarınız varsa, bir tanesi -büyük ihtimalle büyük olan- hayatında yeni bir döneme giriyor olabilir. Örneğin yeni bir okula geçebilir veya özel bir becerisini ortaya çıkarabilir.

İki hafta sonra yani 4 Mayıs’ta olacak tutulma, sağlık, egzersiz ve iş projelerini temsil eden altıncı evinizde olacak. Bu tutulma sonuçlanmayı simgeleyen bir dolunay. Tutulma sırasında kendinizi daha az enerjik hissedebilirsiniz, sağlığınıza dikkat edin. Herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşırsanız doktorunuza veya dişçinize görünün. Bu tutulma, bilmediğiniz veya bilerek ertelediğiniz bir sağlık sorununuzu çözmenize yardımcı olacaktır. Geçen iki yıl süresince Satürn Güneş’inize karşıt açı yaptığı için zindeliğinizi azaltmış olabilir. Bu tutulma, halledemeyeceğiniz bir şey getirmeyecek. Geçmişte çok daha zor etkilerle karşılaştınız.

4 Mayıs civarında, geleceğinize etkisi olabilecek bir görevi tamamlayabilirsiniz. İşinizde sürpriz gelişmeler olabilir, bir iş arkadaşınız işten ayrılabilir. Yeni bir bölüme geçebilir, yeni yöntemler geliştirebilir ve yeni projelerle uğraşabilirsiniz. Buna benzer ay tutulmaları, güneş tutulmalarından daha duygusal olabildiğinden tarafsız kalmaya bakın.

14 Ekim’de gerçekleşecek güneş tutulması, arkadaşlık, eğlence ve sosyal olmak için muhteşem bir ortam sağlayacak. Bu zamanda, önemli yeni bir arkadaş edinebilirsiniz. Hayatınıza giren kişilerin sanki bir nedeni varmış ve bu nerede ise sizin kaderinizde yazılı imiş gibi görünebilir. Bir klüpte resmi bir pozisyona seçilebilir ya da sonradan size çok yardımı dokunacak bir organizasyona katılabilirsiniz. Alternatif olarak kariyerinize büyük yarar sağlayacak bir fuar ya da seminere katılabilirsiniz.

Bu tutulma, sosyal alanda hareketli ayların geldiğini simgeliyor. Şans gezegeni Jüpiter, Eylül sonunda yıldız haritanızın sosyal kısmına girecek ve orada bir yıl kalacak. Bu zamanda, arkadaşlarınızın sizi ne kadar kolladığını görüp duygulanabilirsiniz. Haritanızın bu alanı 2013 yılının son üç ayında en parlak kısım olacak ve 2014 yılında da önemini devam ettirecek.

2013 yılının son tutulması olan 28 Ekim’deki ay tutulması, kötü bir alışkanlıktan kurtulmanıza yardımcı olabilir. Sizden gizlenmiş bir sır ortaya çıkarak sizi çok şaşırtabilir. Anlayamadığınız bir şey aniden anlamlı gelmeye başlayabilir. Ameliyat olan bir yakınınızı hastanede ziyaret edebilirsiniz. Neşeniz, bu insanın iyileşmesine çok yardımcı olabilir.

Yıl, kişisel bir notla sona eriyor. 11 Aralık’taki yeniay size enerjinizi keyfinizce kullanabileceğiniz bir açık çek verecek. Bu çeki hiç düşünmeden kullanabilirsiniz çünkü tüm gezegenler sizden yana. 25 Aralık’ta, Mars Yay burcuna girecek ve muhteşem bir şekilde yedi hafta boyunca orada kalacak. Bu çok iyi bir haber çünkü bu süre zarfında Kızıl Gezegen enerji ve dürtü vererek sizi adeta ünlü bir kişi haline getirip varlığınızı karşı koyulamaz kılacak. Bu arada Venüs de burcunuzda yer alacak. (Muhteşem, ne kadar şanslısınız!). Eğer Aralık ayında dış görünümünüzü yenilemeyi arzularsanız, Venüs sayesinde sonuçtan memnun kalabilirsiniz.

Eğer bundan önce zaman zaman kendinizi görünmez hissettiyseniz 2013’ün sonunda kesinlikle böyle olmayacak. Tüm gözler üzerinizde olup, karşı konulmaz olacaksınız! Muhteşem bir yılbaşı akşamı için her şey hazır. Bu sizin zamanınız, sevgili Yay! Tünelden çıktınız ve aydınlığa geldiniz. Kutlayacağınız çok şey var!

Yay Burcu 2013. Burçlar Yay 2013, Yay burcu 2013 falı.