Aslan Burcu 2013 Falı

Aslan Burcu 2013 Falı 

2013 yılı sizin için inanılmaz parasal kazançlar vaat ediyor, sevgili Aslan. Jüpiter'in kazanılmış geliri temsil eden ikinci evinizde bulunmasıyla kararlılığınızın, sıkı çalışmalarınızın ve geçmiş senelerdeki performansınızın karşılığını göreceksiniz. Pek çok açıdan 2013'ü bir geri ödeme yılı olarak görebilirsiniz. Ayrıca geçen yıl tohumlarını attığınız projeler de bu yıl kök salmaya başlayacak. Özellikle Eylül ayı harika geçecek.

Yıldız haritanızın bir başka köşesinde, Uranüs müşterek parasal geliri ve yükümlülükleri temsil eden sekizinci evinizde dolaşıyor. Uranüs geçen sene bu bölgeye ilk girdiği dönemde şok dalgaları yaratmaya başlamıştı. Mars 2012'de yıldız haritanızın bu bölgesinde altı ay gibi normalden uzun bir süre geçirmiş ve harcamalarınızı arttırmıştı. Para üzerine yaşanan tartışmalar bazen alevlenmiş ve yine para konusunda aldığınız bazı haberler sinirlerinizi bozmuş olabilir.

Mars bu zor konumdan 16 Aralık 2012 itibariyle ayrıldığından, 2013'e aydınlıkta giriyorsunuz. Bu yıl Jüpiter'in parayı temsil eden ikinci evinize girmesiyle nihayet hak ettiğiniz parayı kazandığınızı göreceksiniz.

Ancak size bir piyango vurması olasılığı da var. Bir akrabanız size para bırakabilir ya da bir televizyon yarışmasında büyük ödülü kazanabilirsiniz. 2013'te Mars'ın müşterek parasal durumunuza yapacağı yardım Şubat başlarında, Mayıs ortalarında ve Kasım ortalarında olmak üzere üç devrede yoğunlaşacak.

Ancak müşterek parasal kaynaklar söz konusu olduğunda tedbiri elden bırakmayın zira Uranüs mali konuları temsil eden sekizinci evinizden 2015'e kadar ayrılmayacak. Büyük risklerden kaçının ve parayla ilgili kararlar alınırken mutlaka orada olun. Hatta mali kararları başkalarına bırakmamak için tüm kontrolü ele almak isteyebilirsiniz.

Aşk hayatınız söz konusu olduğunda yıl içinde keyfini süreceğiniz ya da eğer birine bağlı değilseniz özel birisiyle tanışacağınız dönemler sizi bekliyor. Satürn artık yıldız haritanızın keyfi, insanları ve eğlenceyi temsil eden evinde önünüze engeller koymadığından (2010 Nisan'ından beri böyle yapıyordu) kendinizi dışarı atıp hayatın tadını çıkarabilirsiniz. Haziran sonları, Temmuz'un tamamı ve Ağustos başlarında karizmanız tepe noktasına ulaşacak! Aralık ayı da cıvıl cıvıl geçecek ve keyfinizden yerinizde duramayacaksınız.

Eğer evli ya da evlenmek üzereyseniz ilişkiniz biraz daha yerli yerine oturacak ve geçmişte yaşadığınız türden duygusal dalgalanmalardan daha az etkilenir hale gelecek. Bunun suçlusu olan dengesiz gezegen Uranüs yedi yıl boyunca ciddi ilişkileri ve ortaklıkları temsil eden yedinci evinizde kaldı ve bu konumundan sadece kısa bir süre önce ayrıldı. Ortaklar sizin hayatınızın heyecan kaynağıydı ama bir yandan da beklenmedik davranışları yüzünden sinirinizi bozabiliyorlardı. Özel hayatınızda veya işinizde bu durumu deneyimlemiş olmalısınız. 21 Ağustos civarında doğduysanız hayatınız bazen çekilmez bir hal almış olabilir. Ancak burada Temmuz doğumlu tüm Aslanların 2004-2006 arası kozmik sınavlardan geçtiğini belirtmekte yarar var. Bu zorlu etkiyi, doğum günü 1-10 Ağustos arasına denk gelen Aslanlar 2006 ile 2008 yılları arası, Aslanların geriye kalanı ise 2008 ile 2011 arası hissettiler.

Neptün'ün evlilik ve bağlılık evi olan yedinci evinize yaptığı ziyaret halen sürüyor. Demek ki pembe romantik hayaller görmeye devam etmenizde hiçbir sakınca yok. Sizi sevilmeye layık kılan da işte bu, değerli Aslan okuyucum. Ancak Neptün sevgilinizi fazla idealleştirmenize sebep olabilir ve bu da sizi uzun vadede hayal kırıklığına uğratabilir. Daha ciddi işlere kalkışmadan önce çıktığınız kişiyi iyi tanıdığınızdan emin olmanızı tavsiye ediyorum. Olayları olabilecekleri gibi değil oldukları gibi görmeye çalışın!

Jüpiter'in Eylül ayında 13 ay kalacağı üçüncü evinize yerleşmesi zihninizi pek çok yeni kavrama ve fikre açık hale getirecek. Eski kararları, davranışları ve prensipleri gözden geçirecek durucunuzu yeniden değerlendireceksiniz. Bu dönemden çok daha güçlü ve kendine güveni tam bir kişi olarak çıkacaksınız. Aynı zamanda daha eleştirel düşünmeye de başladığınızı fark edeceksiniz.

Jüpiter çok daha açık iletişim kurmanızı da sağlayacağından fikirlerinizi daha etkin biçimde karşı tarafa aktarabileceksiniz. Yazı yazmaya, kitap ya da makaleler yayınlamaya, yeni bir dergide veya web sitesinde çalışmaya, kendi radyo ya da televizyon şovunuza çıkmaya başlayabilirsiniz. 2013’ün sonları herhangi bir basın - yayın ya da televizyon projesini başlatmak için ideal.

Yine aynı dönem yaratıcı yazı yazma, hitabet, yabancı dil veya bilgisayar programlama kurslarına katılmak için de uygun görünüyor. Yeni bir otomobil, bilgisayar, haberleşme aygıtı veya başka bir elektronik cihaz almanız gerekiyorsa, bunun için Ekim ve Kasım ayları mükemmel.

Terazi burcundaki Jüpiter kendi adınıza görüşmeler yürütmenize ve hatta pazarlık yapmanıza yardım edecek. Yılın ilerleyen dönemlerinde önemli kağıtların altına imza atabilirsiniz. Eylül sonlarından itibaren ortaklıklar canlanacağından bir arkadaşınızla başarılı bir işe atılabilirsiniz.

On ikinci evinizdeki Satürn yıl boyunca tek başınıza çalıştığınız dönemlerde üretkenliğinizi arttıracak. Aslan, genelde pek dostlarından ayrı vakit geçirmesiyle tanınmış bir burç değildir ama bu yıl arada bir inzivaya da çekilebileceğinizi göstermeniz gerekebilir.

Şu andan 2014 Temmuz'una kadar yavaş yavaş sırtınızdan atabileceğiniz yükümlülükler olup olmadığına karar verin. Satürn'ün 2014 Temmuz’unda Aslan burcuna girmesiyle birlikte önünüze çıkacak yeni sorumlulukları kaldırabilmek için programınızda yer açmak isteyeceksiniz.

Sağlık söz konusu olduğunda, en çarpıcı değişim hiç kuşkusuz bu yıl çok daha rahatça kilo verebilmeniz olacak. Tabii eğer böyle bir amacınız varsa. Dokunduğu her şeyi genişleten ve büyüten Jüpiter Aslan burcunda iken kilo almaktan kaçınmak gerçekten zordu.

2013'teki en önemli değişiklikler meslek hayatınız, yaşadığınız mekan ve ailenizle ilgili alacağınız kararlarda olacak. 4 Mayıs ve 28 Ekim'deki tutulmalara dikkat edin.

Başka bir şehirde yeni bir işe başlayabilir ya da işteki yeni konumunuz sayesinde - ki bu da bir terfi ya da iş değiştirme sayesinde olacaktır - daha yüksek yaşam standartlarına kavuşabilirsiniz. Tutulmalar beklenmedik haberler getirirler ve bu yüzden getirebilecekleri her şeye hazırlıklı olmak gerekir.

29 Temmuz civarı doğduysanız tutulmaların etkilerini daha çok meslek hayatınızda, 7 Ağustos civarı doğduysanız aynı etkileri yuvanızla ve ailenizle ilgili konularda hissedeceksiniz. Ayın başka günlerinde doğmuş Aslan'lara da haberler gelebilir ama bunlar ötekiler kadar çarpıcı olmayacak.

Son olarak seyahatin bu yıl yaşamınızda önemli bir yer tutacağına yeniden değinelim. Bu sayede kanatlanıp her zaman hayalini kurduğunuz bir yere gidebileceksiniz. Bu imkanı size 19 Nisan ve 14 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek iki tutulma sağlıyor. Tabii seyahatleriniz sadece yıl içindeki bu iki tarihle sınırlı kalmayacak 8 2013'te normalden çok daha fazla yolculuk edecekmişsiniz gibi görünüyor. İş gezileri bile çok daha keyifli geçecek. Bavulunuzu hazırlayın!

Sevgili Aslan kısacası sizi son derece hareketli bir yıl bekliyor!

Aslan Burcu 2013. Burçlar Aslan 2013, Aslan burcu 2013 falı.