Balık Burcu 2013 Falı

Balık Burcu 2013 Falı 

Balık burcu olmak için müthiş bir yıl! Uranüs’ün burcunuzdaki ziyareti (geçen yıl başladı) yıldız haritanızın tek ve en önemli değişikliği olacak. Doğum gününüz 19-26 Şubat arasındaysa değişiklikleri hissetmeye başladınız bile ama merak etmeyin sırayla bütün Balıklar bu güçlü ve yaşamı değiştiren etkiyi tüm şiddetiyle hissedecekler.

Uranüs size mümkün olduğunu hayal bile edemediğiniz seçenekler sunacak. En sıradan deneyim bile hayatınızı değiştiren bir olaya dönüşebilir. Uranüs’ün Güneş’inize yapacağı bir ziyaret sizi çalıştığınız sektörün, hatta belki de dünyanın tanınmış isimlerinden biri yapabilir. Uranüs dengesiz bir gezegendir yani karşınıza büyük bir engel çıkarsa hemen ardından büyük bir başarı da getirebilir.

2013’de yaratıcılığınızın doruğundasınız. Uranüs ve Neptün size ilham vermek için işbirliği yaparken, Satürn de disiplin, azim ve konsantrasyonla yeteneklerinizi nasıl geliştireceğinizi öğretecek.

Bu yıl aynı zamandan muazzam bir kişisel gelişim getiriyor. Özellikle aşk ve ebeveynlik alanlarında. Bu yılın belki de en büyük değişikliği kişisel ilişkilerinizin amacı olmasındaki ısrarınız. Satürn size zamanınızı kaliteli değerlendirmeniz gerektiğini öğretti. Geleceği olmadığını hissettiğiniz bir ilişkiniz olursa, düzelip düzelmeyeceğini görmek için beklemektense büyük olasılıkla ilişkiyi bitireceksiniz.

Bekârsanız ilişkinizde bir tür zorunlu ama geçici ayrılık yaşamak zorunda kalabilirsiniz. Sebep sevgilinizin işi, öğrenimi ya da değiştiremeyeceğiniz başka dış etkenler olabilir.

Sevgili olarak düzgün kişiler bulmakta zorlandıysanız bu yıl daha yakından tanımak isteyeceğiniz birkaç kişiyle karşılaşacaksınız. Bu yıl bağlılığı olan Balıkların bir çoğu bebek sahibi olma kararı verebilir. Zamanlama çok doğru, çünkü iyi bir ebeveyn olmak için kendinizi adamaya hazırsınız.

4 Mayıs ve 28 Ekim’deki iki tutulmanın etkisiyle seyahat, yayımcılık ya da yüksek eğitim bu yıla özel bir anlam katacak alanlar olabilir. Heyecan verici uzun bir seyahat için tavsiye edebileceğim tarihlerden biri 12 Kasım’daki yeniay ve bu yeniayı takip eden iki hafta. Şubat, Mart ve Ekim’de kısa, eğlenceli geziler yapmanız mümkün.

2013 bu on yılın evlilik ve bağlılık için en ideal yılı! Bu adımı atmaya hazır değilseniz, bu enerjiyi iş bağlantıları kurmak için kullanın çünkü onlar da bu etkiden aynı oranda faydalanıyor. 25 Eylül’de Jüpiter’in Başak burcundan ayrılmasından önce (bu dönem 2012 Ağustos’unun sonunda başlamıştı) bir beraberliği ya da ortaklığı resmileştirin. Eylül ortasından sonuna kadar, kalıcı bir aşk ilişkisine başlamak için en uygun döneminiz.

Bu yıl maddi açıdan da mükemmel. 20 Mart ve 19 Nisan’daki iki yeniay (İkincisi aynı zamanda güçlü bir güneş tutulması) bu kazançlı dönemin başlangıç düdüğünü çalıyor. Eylül sonunda talih gezegeni Jüpiter’in ortak kaynaklar evinize bir yıllık bir ziyaret için girmesiyle geliriniz daha da artacak. Bu artış dolgun bir komisyon, prim veya ödül olarak ya da adli bir anlaşma sonucu gelebilir. 2013’ün maddi açıdan en iyi dönemi Eylül ayının ikinci yarısı.

Ne mutlu ki, yılın son iki ayında kariyeriniz adeta bir roket gibi hızla yükseliyor. 19 Kasım'a dikkat edin, herhangi bir sanatla ilgileniyorsanız bu müthiş bir gün olacak. 11 Aralıktaki yeniay ve takip eden iki hafta büyük bir terfi ya da isminizi ön plana çıkaracak yeni bir iş fırsatı getirebilir. Aralık’ın son iki haftasında Mars da ilerlemenize yardım etmeye başlayacak. Yeni bir pozisyon istiyorsanız, ihtiyacınız olan kozmik destek arkanızda.

Sevgili Balık en sonunda zor yılları arkanızda bıraktınız. Heyecan dolu bir yıl sizi bekliyor ve gelecek yıllar sizi daha da hızlı bir şekilde öne çekecek. Sıkıntı ve gerginlikleriniz azalıyor. Bu yıl sonuna kadar tadını çıkarmanız gereken bir yıl. Mutlu yıllar sevgili Balık!

Balık Burcu 2013. Burçlar Balık 2013, Balık burcu 2013 falı.