Başak Burcu 2013 Falı

Başak Burcu 2013 Falı 

Sizi harika bir yıl bekliyor, sevgili Başak! Jüpiter ufkunuzu açarak ufak projelerdeki potansiyeli ve başkalarının kaçırdığı şansları görüp değerlendirmenizi sağlayacak. Yaşamınıza yepyeni yüzler katılacak ve hem iş, hem de aşk hayatınızda yepyeni bir tarz yaratmanıza yardımcı olacaklar. Yaşama bakışınızı ve hatta belki de kaderinizi değiştirecek yeni bir sevgili, hayatınıza yeni giren bu kişilerden biri olabilir.

Jüpiter Ocak’tan Eylül’e kadar Başak’ta iken rüyalarınızdaki hedeflere ulaşmak için elinizden geldiğince çok tohum ekin. Sizinle görüşecek herkes ile görüşün ve hayallerinizi onlarla paylaşın.

Eylül sonunda Jüpiter turunun ikinci evresine girecek. Siz de Jüpiter ilk olarak burcunuza girdiği zaman Ağustos’tan, Aralık 2012’e kadar olan dönem ya da 2013’ün ilk dokuz ayında yaptığınız konuşmaların meyvelerini almaya başladığınızı göreceksiniz. Bu nedenle yılın en başında hedeflerinizi belirlemeniz ve minik adımlarla ilerlemeniz gerekiyor. Bir daha tam on iki yıl boyunca böyle şanslı bir döneme rastlamayacaksınız, o yüzden bir anı bile boşa geçirmeyin.

Jüpiter’in burcunuzda bulunması ilk görüşte aşka işaret ettiğinden eğer bekarsanız bu yıl hayatınızın aşkı ile tanışma olasılığınız var. Ancak sosyalleşmeniz gerekiyor! Mayıs başı, Temmuz’un ilk haftası ve Ağustos ortası en parlak dönemleriniz.

Beraberliği olan pek çok Başak geçen yıl ilişkilerinde zor günler yaşadılar, büyük olasılıkla da eş veya uzun zamandır beraber oldukları kişi ile. Hiç şüphe yok ki, geçmişte ipler karşınızdakinin elindeydi, ancak bu yıl kontrol size geçiyor. Henüz tüm cevaplara sahip olmasanız bile en azından bu birliktelik hakkında ne yapmanız ve nasıl davranmanız gerektiğini bileceksiniz.

Eğer bu kişi sevgiliniz değil de iş ortağınız veya rakibiniz idi ise, yine aynı kurallar geçerli. 2013’de ilişkinin tansiyonu yavaş yavaş düşecek ve 2014’de daha da iyiye gidiyor olacak.

Bu yıl sizden yaşlı ve tecrübeli, olgun bir dostunuz veya iş arkadaşınız size akıl hocalığı veya danışmanlık yapabilir. Bu kişi planlarınızı hayata geçirmenizde önemli bir rol oynayacak. Onu zaten tanıyor olabilirsiniz, ama doğum gününüze bağlı olarak şimdi veya 2013’ün sonunda yaşamınıza girme olasılığı da var. O kişi size Satürn’ün bir armağanı olacak.

Satürn’ün toplum ilişkilerinizi yöneten on birinci evinizdeki konumu, bir klüpte liderlik görevine girebileceğinizi gösteriyor. On birinci ev, topluma kendimizden bir şeyler verirken aynı zamanda kişisel gelişmemize katkıda bulunur size hitap eden bir amaç bulursanız çok büyük fark yaratabilirsiniz.

Sağlık hakkında gezegenler çelişkili mesajlar gönderiyor. Bir yanda Uranüs, Güneş ile karşıt açı yapıyor, bu da özellikle 23-29 Ağustos’ta doğanlar için sert etkiler yaratabilir. Taze gıdalarla beslenerek, yeterli egzersiz yaparak ve bol bol dinlenerek sağlığınızı korumaya özen gösterin. Strese bağlı sorunlar ve hazımsızlık başınıza dert açabilir. En iyisi yıl boyunca düzenli olarak doktor kontrolünde olmanız.

Neptün sağlık evinizde bulunduğundan doktorunuz teşhiste zorlanabilir. Böyle bir durumda yılmayın ve başka uzmanların görüşlerine başvurun. Sorunun kaynağı hakkında herhangi bir önseziniz varsa bunu doktorunuzla paylaşın. Jüpiter’in burcunuzda olması güçlü bir şifa etkisi yaratıyor. Jüpiter yakınınızdayken asla “asla” demeyin!

Jüpiter’in varlığının bir başka yan etkisi kilo alma eğilimi getirmesidir. Buna dikkat edin sevgili Başak!

Neredeyse üç yıldır iş hayatınızda çekmekte olduğunuz zorluklar sona eriyor. Yeteneğinizi kanıtladınız; şimdi sıra onca çabanızın sonucunda hak ettiğiniz pozisyonu elde etmekte. Yeni iş arıyorsanız Haziran ortasındaki yeniayın hemen ardından harekete geçin. Bu sizin yıl içinde kariyer açısından en parlak anınız. Sanatla ilgiliyseniz, en yaratıcı fikirlerinizi etkin kişilere Kasım ayında sunmaya özen gösterin.

Mali açıdan 19 Nisan’daki tutulma ile bağlantılı olarak Nisan’da ani bir değişiklik meydana gelebilir, ama bu sizi endişelendirmesin. Maaşınız Eylül sonu ile Ekim ortalarında ciddi bir artış gösterebilir. Bu dönem paranızı çok istediğiniz bir şeye ya da iyi bir yatırım olacağını düşündüğünüz bir yere yatırabilirsiniz. Gücünüz buna yetecekmiş gibi gözüküyor!

Bu sene seyahat fırsatları muhteşem görünüyor. Bunun için Başak’taki Jüpiter’e ve sizi seyahate teşvik eden iki tutulmaya teşekkür edebilirsiniz. Şubat, Mart, Mayıs veya Kasım ortasına dikkat edin.

Yolculuk yapmanız mümkün değilse, aynı zihin açıcı kozmik enerji size uluslararası ticaret, yayıncılık veya yüksek öğrenime geri dönme konularında yardımcı olabilir. Durum buysa Şubat, Mart ve Mayıs en yüksek potansiyele sahip aylar olacak.

Eve gelince, taşınmaya, ev almaya veya satmaya ya da yaşadığınız mekanı yenilemeye karar verebilirsiniz. Aralık 2013 bu işler için en iyi ay. Bu evle ilgili altın dönem 2014 Şubat’ı başına kadar devam edecek.

Gördüğünüz gibi önünüzde harika bir yıl var, sevgili Başak Yıldızlara uzanın ve bu yılı sonuna kadar değerlendirin!

Başak Burcu 2013. Burçlar Başak 2013, Başak burcu 2013 falı.