İkizler Burcu 2013 Falı

İkizler Burcu 2013 Falı 

Sevgili İkizler önünüzde şaşırtıcı bir sene var. Son birkaç sene hareketlerinize engel olmuş ve seçeneklerinizi sınırlamıştı ama 2013 öyle olmayacak! Görev gezegeni Satürn Haziran 2012’de İkizler burcundan ayrıldı yani 2013 yılı başlarken Satürn çok uzaklarda olacak ve kendinizi daha özgür, daha iyimser hissedeceksiniz ve yolunuza çıkan yeni fırsatları değerlendirmeyi düşüneceksiniz.

En büyük kazancı kişisel mutluluğunuzda bulma olasılığına sahipsiniz. Geçen sene gezegenler kariyerinize odaklanmanız için sizi zorlamıştı ama bu sene özel hayatınızla daha fazla ilgilenerek durumunuzu dengeleyeceksiniz.

Aşk açısından pek çok gezegen gerçek aşkı bulmanıza yardımcı olmak için ellerinden geleni yapacaklar. Aşk gezegeni Venüs dört aylık bir süre için Nisan’da ikizler burcuna taşınıyor - bu süre Venüs’ün her zamanki bir aylık yörüngesinden çok daha uzun bir süre. Venüs gibi Mars da, Nisan ayında İkizler burcunu turlayacak. Bu durum astrolojik açıdan her zaman çok büyük bir artı olarak kabul edilir, zira Mars dev bir mıknatıs gibi hareket ederek motivasyon, cesaret, kararlılık ve çekiciliğinizi artırır ve aşk, para, kariyerle ilgili teklifler almanıza yardımcı olur. Mars ne zaman burcunuza gelse, iki senelik yeni bir devrenin başlangıcına işaret eder. o yüzden büyük girişimlere başlamak için çok kritik bir zaman. Dikkate değer bir şekilde Venüs de aynı zamanda İkizler burcunda olacak. Mars ve Venüs ne zaman bir araya gelseler, aşkın gerçekleşme olasılığı on katı artar. Bu durum geçen sene hiç gerçekleşmedi ama şimdi evren arayı kapatıyor galiba!

Aşk hayatınız, büyük koruyucu Jüpiter’in Eylül sonunda on üç aylık bir süre için beşinci gerçek aşk evinize taşınması ile daha ateşli bir hal alacak. Mutluluk, eğlence ve keyif sizin olacak ve eğer “Onunla” daha önce Mars ve Venüs sayesinde tanışmadınızsa Eylül den itibaren daha da fazla kozmik yardım alacaksınız. Özellikle Ekim ve Kasım’ı aşk açısından önemli aylar olarak izleyin!

Evren aşk ve yeni insanları yöneten sektörlere 19 Nisan ve 13 Ekim’de iki büyük tutulma gönderecek. Bazen tutulmalar yeni bir şey almanız için önce bir şeyden vazgeçmenizi ister, o yüzden bazı ayrılıklar olabilir ama böyle olsa bile bu, hayatınızda size daha uygun bir şeye - ya da birisine- yer açmak için olacak.

Eğer oturmuş bir ilişkiniz varsa bu beraberliğinizden daha fazla şeyler isteyeceksiniz. Belki de evlenmek ya da bir çift olarak ortak bir hedef edinmek isteyeceksiniz. Evlenmek için İdeal bir sene olacak, zira senenin son üç ayında Terazi burcundaki Jüpiter her türlü ortaklığı (iş ya da özel hayatta) kutsayacak. Eğer bebek sahibi olmak istiyorsanız 2013 yılı bu dileğinizi gerçekleştirebilir -hamilelik için son on senenin en iyi yıllarından biri. Leyleğin yolda olduğunu duyma olasılığınızın en yüksek olduğu ay: Ekim.

Ev, emlak ve ailevi hedeflerin hepsi de senenin ilk dokuz ayında dikkate değer bir ilerleme gösteriyor. Eğer evinizi yenilemeyi umuyorsanız bunu Ağustos sonundan önce yapın, sonuç muhteşem olabilir. 14 Eylül haftası, ev ve aile ile ilgili seçeneklerin göz kamaştıracağı bir hafta olacak. 21 Eylül'ü izleyin; güçlü Güneş, Jüpiter ile kol kola, ailevi projeler için senenin en şanslı günü. Aynı zamanda aileniz hayallerinizi sonuna kadar destekleyecek.

Finansal olarak para konularına yaklaşımınız geçmişte olduğundan çok farklı olacak. Yeni mantranız “az aslında daha çoktur". Daha az satın alabilirsiniz ama alacağınız şey çok daha kaliteli olacak ve elinizde uzun süre kalacak. Kredibiliteniz, para bakımından güvenirliğiniz de artacak. Bu eğilim için Yengeç burcundaki Satürn'e teşekkür etmek gerekiyor; Satürn ayrıca değerlerinizi yeniden gözden geçirmenizi sağlayacak. Satürn çekici bir ağırbaşlılık ve her zamanki rahat kişiliğinize daha gerçekçi bir yaklaşım getirecek.

2013 yaratıcı güçlerinizde önemli bir atılım getirebilir. Yepyeni veya tüm hayatınız boyunca ilginizi çekmiş olan bir alanda yaratıcılığınıza odaklanabilirsiniz Sevgili İkizler, fikirleriniz büyük kazanç sağlayabilir o yüzden fikirlerinizi ciddiye alın, etkin kişiler de ciddiye alacaklar. Ekim ve Kasım, gelişen yeteneklerinizin kanıtlarını göreceğiniz en büyük aylarınız.

Kariyeriniz radikal bir şekilde değişiyor - şirketinizde tamamen farklı bir bolüme terfi ederek, farklı görevler alabilirsiniz ya da başka bir sektöre geçmeye karar verebilirsiniz. Çok yakında, aniden ve uyarmadan etkisini gösteren yenilikçi gezegen Uranüs eğitim ve deneyiminizi tamamen yeni bir şekilde kullanabileceğinizi gösterecek.

Uranüs sadece gelecekte ilgilidir ve bu inanılmaz boyuttaki kozmik kariyer değişimlerine direnmek anlamsız olacaktır. Eğer zaman zaman kendinizi “eski güzel günleri” anarken bulursanız, eski işinizin eskiden olduğunuz kişiye uyduğunu, ama şimdi olduğunuz kişiye uymadığını kendinize hatırlatın.

Mesleki başarınıza giden yolda birkaç engelle mücadele etmeniz gerekecek ama bu terslikler bazı mucizevi çıkışlarla -telafiden de öte- karşılık bulacak. Uranüs’ün çalışma şekli böyledir. Lunapark treninin uzun sürecek iniş çıkışlarına hazırlanın. Uranüs’ün kariyer evinizde olacağı altı seneniz daha var, yani bu macera hemen sona ermeyecek.

Nisan, Mayıs ve Ekim aylarında Akrep ve Boğa burçlarındaki tutulmalar iş yerinizde değişimler getirecek; şirketinizdeki personel değişimi ve yeniden organizasyonu ile birlikte gerilim yaşayabilirsiniz. Bu tutulmaların 2009’dan 2012 yılına kadar oluşan sorunlu tutulmalarla uzaktan yakından ilgisi yok. Özellikle tutulmanın olduğu aylarda gerilimi üzerinizden atmak için düzenli olarak spor veya egzersiz yapın. Bu tutulmalar öncekilere göre daha yumuşak ve dostça olduğu için getirdikleri değişimlerden hoşlanabilirsiniz.

Bu sene kendinizi daha enerji dolu ve solunum sistemi ya da kemik rahatsızlıklarına karşı daha dayanıklı hissetmelisiniz. Kilo kaybetmiş olabilirsiniz (Satürn’ün İkizler burcunda olmuş olmasının bir hediyesi). Eğer öyle ise, özellikle 2013’ün son üç ayında Jüpiter Terazi burcuna geldiği zaman bu kiloları geri almamaya dikkat edin. Kasım ayındaki yeniayla birlikte başlayan bir egzersiz programı olağanüstü sonuçlar getirebilir ve kendinizle gurur duymanıza neden olabilir. Hepsinden önemlisi 2013 yaşamınıza konforlu bir denge getirecek. Geçen sene, gezegen enerjileri tamamen kariyerinize odaklanmıştı ve o yüzden iş dışında bir şey düşünmek oldukça zordu. Bu sene özel hayatınızı düzeltecek çok daha fazla fırsat bulacaksınız ve meydana getirmek için çok çalıştığınız yaşamın tadını çıkaracak daha fazla zamana sahip olacaksınız! Özellikle 2004’ün son üç ayında, Jüpiter İkizler burcu için Parlak bir konum olan Terazi burcuna geçtiği zaman çok keyifli olacaksınız. Jüpiter 2014 yılının büyük bölümünde Terazi burcunda kalacak, yani önünüzde çok heyecanlı bir yolculuk var!

İkizler Burcu 2013. Burçlar İkizler 2013, İkizler burcu 2013 falı.