Koç Burcu 2013 Falı

Koç Burcu 2013 Falı 

Evrendeki en değerli hediye hiç kuşku yok ki sağlığımız ve sizin sağlığınız da bu yıl her zamankinden daha önemli, sevgili Koç. Jüpiter'in sağlığı temsil eden altıncı evinizde olmasıyla, eğer çaba gösterirseniz elde edeceğiniz sonuçlar sizi bile şaşırtabilir. 2013 yılında ameliyat olmanız gerekirse koruma altında olduğunuzu unutmayın. Güvendiğiniz bir uzmana danışın.

19 Nisan'daki tutulma dönüşümünüzle ilgili önemli bir rol üstlenebilir. Zira kendi burcumuzda gerçekleşen tutulmalar, kendimizi nasıl gördüğümüzü ve başkalarının bizi nasıl algılamasını istediğimizi etkiler. Kilo vermek ve forma girmek istediyseniz, bu yıl bunu yapmak için çok uygun.

Çıktığınız özel birisi varsa, romantik açıdan 2013 çok güçlü ve hayatınızı değiştiren bir yıl olabilir. Çünkü Jüpiter evliliği temsil eden yedinci evinize girmek üzere. Bu da yılın son dört ayını "Evet, kabul ediyorum" demek için mükemmel bir zaman dilimi haline getiriyor. Özel birine bağlanmışsanız, Eylül sonu ya da Ekim haberler için en can alıcı zaman olabilir.

Bekar Koçlar, Ocak ve Nisan aylarını, hatta özellikle de Aralık ayının başlarını sihirli bulacaklar. Bu dönemlerde ortalıkta dolaşmanız büyük önem taşıyor.

Bu yıl ya da gelecek yıl konutla ilgili sorunlar yaşayabileceğinizi aklınızın bir kenarına mutlaka yazın. Bu sizin yüz yüze geleceğiniz problemleri çözemeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Sadece soruna beklediğinizden daha fazla zaman ya da para ayırmanız gerekebilir. Kira sözleşmenizin sonu yaklaşıyorsa seçenekleri gözden geçirmek için son dakikayı beklemeyin.

Meslek hayatınızla ilgili karşınıza fırsatlar çıkacak, ama genel görüntü oldukça karmaşık. İşteki görevinizi simgeleyen altıncı evin parlaması, yaptığınız işten her gün zevk alacağınızı gösteriyor. İş arkadaşlarınıza çok değer vereceksiniz ve onlarla ilişkiniz mükemmel olacak. Yardımcıya ihtiyacınız olduğunda bulduklarınız nitelikli kişiler olacak ve size büyük destek verecekler. Elinizin altında kullanabileceğiniz yeni donanımlar, aydınlık ve yeni bir iş çevresi olacak.

İş değiştirmeniz olasılık dahilinde olsa da, bunu gerçekleştirdiğinizde dikey değil de yatay bir geçiş yapacakmışsınız gibi görünüyor. 2014'e kadar bekleyebilirseniz önünüzdeki seçenekler artacak. Eğer bekleyemiyorsanız, bu yıl önünüze çıkan en cazip işe balıklama atlayın ve sözlerle değil yaptığınız işle kendinizi göstermeye çalışın. Dikkatleri üzerinize çekeceğinizden eminim - bırakın işler doğal seyrinde gelişsin. Ocak ve Haziran ayları yükselmeniz için kontrolü ele almanıza izin verecek zaman diliminin olduğu yegane aylar. Daha iyi bir işe geçmeye kararlıysanız, o dönemlerde harekete geçin.

Mayıs ve Haziran aylarında parasal konuları temsil eden evlerde gerçekleşecek tutulmalar, para kazanma, harcama ve biriktirme biçiminizi değiştirmek üzere olduğunuzu vurgulayacaklar. Geliriniz yeni bir kaynaktan gelebilir ya da büyük olasılıkla bir sigorta şirketiyle malınız ve mülkünüz üzerine bir uzlaşmaya varabilirsiniz. Bir boşanmanın ardından ya da dağılan bir iş ortaklığı sebebiyle de benzer bir durum yaşanabilir. Ekim sonlarında evlilik ve iş ortaklığını simgeleyen evinizdeki tutulma da zaten bu olasılığın altını çiziyor.

Gördüğünüz gibi telaş dolu ve oldukça meşgul geçecek bir yıl sizi bekliyor. Tüm değişimler sizi yeni bir evrimleşme ve olgunlaşma aşamasına ulaştıracak, sevgili Koç. Mars'ın bu yıl tam dokuz burçtan geçeceğini düşünürseniz, 2013’ün çeşitlilik açısından zengin ve dilediğiniz yaşam tarzını hayata geçirebilmek adına fırsatlarla dolu olduğunu hemen görürsünüz. Yıla size özgü bir şekilde başlamayı ihmal etmeyin. Ne de olsa sizin en gıpta edilen niteliklerinizden biri de budur!

Koç Burcu 2013. Burçlar Koç 2013, Koç burcu 2013 falı.