Kova Burcu 2013 Falı

Kova Burcu 2013 Falı 

Yönetici gezegeniniz Uranüs’ün uzun bir süre boyunca geri dönmemek üzere 30 Aralık 2012’de Kova burcu takımyıldızını kalıcı bir şekilde terk etmesiyle birlikte yaşam size çok daha farklı görünmeye başlayacak, sevgili Kova.

Uranüs şimdi çalışarak kazanılan gelir evinize geldi; bu da en sonunda deneyiminizin ve çok çalışmanızın finansal ödülünü alacağınız anlamına geliyor. Bu yepyeni bir etki. Yaşamınızın başından bu güne dek ne yapacağı belirsiz Uranüs’ü hiç bu ikinci evinizde ağırlamadınız. Para konusunda hala tutucu davranmanız gerekecek, ama 2013’de yüklü miktarda bir paraya sahip olmanız için çok büyük bir olasılık görünüyor. Bu durumun habercisi de 2013’ün ilk dokuz ayında etkili olan eli açık Jüpiter döngüsü.

Bu finansal döngü Eylül’ün ortalarından sonlarına doğru doruğa ulaşacak. Para sizin olağan geliriniz dışında başka yerlerden kaynaklanacak ve büyük olasılıkla tek bir parça halinde elinize geçecek. Jüpiter’in dokuzuncu evinize geçeceği Ekim’e yaklaştıkça uzak mesafe yolculuklardan ve uluslararası ilişkilerden büyük yarar sağlayacaksınız. Aynı ev, yayıncılığa, hukuki işlere ve yüksek eğitim peşinde olmaya da hükmeder; tüm bu alanlar sizin için parıldayacak. Dokuzuncu ev entelektüel bir evdir ve engin, büyümeye neden olan Jüpiter gibi bir gezegenin bu evde olmasıyla birlikte zihninizi dünyaya çok yeni bir şekilde açmak üzeresiniz. Yeni hedefler belirlemek ve kısıtlayıcı varsayımları bırakmak için çok uygun bir zaman.

2013’deki iki büyük değişim alanı kariyeriniz ve yaşam durumunuzla ilgili olacak. 4 Mayıs ve 28 Ekim’deki tutulmalar yeni şartlar oluşturarak bunlara en kısa zamanda uyum sağlamanızı gerektirecek. Taşınmanız gerekirse, yıl içinde bunu yapmanız için çok uygun pek çok fırsatınız olacak. En iyi fırsat, tabii ki tahmin edeceğiniz gibi Ekim ve Kasım’da karşınıza çıkacak.

Mayıs’ta işinizde oluşması beklenen bazı değişikliklerle, yeni bir iş arayacak olabilirsiniz. En heyecan verici iş fırsatlarınızı Kasım ve Aralık 2013’de bulacaksınız.

Sağlık konularıyla ilgili olarak, Satürn’ün de yardımıyla kendinize çok keyif alacağınız ve yaşamınızın kalıcı bir parçası haline gelebilecek bir egzersiz programı hazırlayabilirsiniz. Jüpiter Terazi burcuna girdiğinde hissedeceğiniz canlanma tüm yıl boyunca devam edecek. Şayet keyfi bir ameliyat düşünüyorsanız, yapabilirseniz bunu yılın son bölümüne bırakmanızda yarar var, bu dönemde çok daha sağlam ve güçlü olacaksınız.

Yolculuk bu yıl için güzel ve mutluluk verici bir seçenek ve bu eğilim 2014’e kadar devam edecek. Yakına veya uzağa yolculuk yapabilirsiniz; her ikisi de canlılık ve aydınlanma getirecek. 19 Nisan ve 14 Ekim tutulmaları eşyalarınızı toplayıp yola koyulmanız için uygun nedenler getirebilir.

Romantik konulara gelince, en sonunda Satürn gerçek aşk sektörünüzü terk etti. Şayet bekarsanız, son iki üç yıldır tanıştığınız herkesin daha meşgul olduğunu görmüşsünüzdür ve bu da sizi sevdiğinizin yaşamında ikinci plana itmiştir. Artık çok daha olumlu parlak bir gelecek bekleyebilirsiniz.

Evli veya birine bağlıysanız, yaşamın getirdiği zorunluluklarının omuzlarınıza yük olduğunu görmüştünüz ve bu da eşinizle yaşamın keyfini çıkartmayı zorlaştırmıştı. Yaşam o kadar uzun zamandır eğlencesiz bir hal almıştı ki, bir değişiklik olacağıyla ilgili ümidinizi tamamen kaybetmek üzereydiniz. Merak etmeyin, değişiklik bu yıl olacak.

İlişkiniz sizin için değerli ise, geçmişten kalan bazı konuları halletmeniz gerekecek. Sonbahar ve ilkbahar aylarına vardığınızda manzara sizin için çok iyimser bir hal alacak. Aşk hayatınız oldukça iyi gidecek gibi görünüyor ve bu durum 2014’e kadar böyle devam edecek. Sizin için yılın en keyifli zamanı Aralık; çünkü o zamana kadar kalabalık bir gezegen ordusunu eğlence sektörünüzde ağırlıyor olacaksınız.

Yılın son üç ayı pek çok açıdan sizin için yılın en iyi zamanı olacak: romantik konularda, iş konularında, fiziksel anlamda, ve hatta finansal olarak. Sevgili Kova, 2013’den bekleyecek çok şeyiniz var! Önünüzdeki yılı sizin için özel yapacak şey, sizin tutumunuz olacak -çok daha büyük bir yaşam zevkine sahip olacaksınız- ve bu ruh hali bulaşıcı olacak. Şimdiden 2013 için heyecanlı mısınız? Olmalısınız!

Kova Burcu 2013. Burçlar Kova 2013, Kova burcu 2013 falı.