Oğlak Burcu 2013 Falı

Oğlak Burcu 2013 Falı 

Bu yıl Satürn, Oğlak burcunun Güneş’i ile karşıt açıda olacak. Bu kolay bir etki değil. Aralık doğumluysanız bunu zaten biliyorsunuz çünkü bu zor etkiyle Haziran 2012’de tanıştınız. Aralık doğumlu Oğlaklar Satürn’ün taleplerinin büyük bir kısmını atlattı ama Ocak doğumlu Oğlaklar bu taleplerle karşılaşmaya 2013’de, hem de yılın ilk günlerinden itibaren başlayacaklar. Satürn’ün sözleşmeli ortaklıkları yöneten yedinci evinizde olması tüm düşüncelerinizin önemli bir ilişki üzerinde yoğunlaşabileceğine işaret ediyor.

Oğlak burcu içgüdüsel olarak hayatı düzgün ve farklı alanlara ayırır ve bu şekilde düzenli ve dikkatli olduğunu hisseder. Her ne kadar hayatın farklı parçalarının bir biriyle ilgisiz olduğunu düşünmek kolaysa da 2013’de böyle bir düşünceyi imkansız kılacak kadar iç içe geçmiş olacaklar. 2013’de daha esnek ve hareketli olmanız gerekecek. Düzen ve istikrarın verdiği güvene sığınmak yerine düzeninizi yeniden inşa edecek, ihtiyacınız olan güvenlik hissini de dostlarınızda, iş arkadaşlarınızda ve size bu güveni sunan başkalarında bulacaksınız.

Bu yıl olayların kontrolü tamamen sizin elinizde değil ama öte yandan değişimin tek sağlayıcısı, tek aracı olmak zorunda da değilsiniz. Yardıma ihtiyaç duyduğunuzda bunu sağlayacak başkaları olacak.

Birlikte olduğunuz kişi size karın ağrıları verebilir ama hayatınızdaki başka insanlar bu fırtınada sağlam ayakta durmanıza yardım edecekler. Satürn’ün bu evdeki varlığı bu yıl, bir kişinin size önemli hayat dersleri vereceğine ama başkalarının da size ihtiyacınız olan istikrar ve dengeyi sağlayacağına işaret ediyor.

Her iki durumda da ilişkinizi iliklerine kadar sorgulayacak ve birlikte olduğunuz kişi size kendinizi güvende ve güçlü mü, yoksa tam aksine kırılgan, hatta kapana kısılmış mı hissettiriyor karar vereceksiniz.

Partnerinize biraz fazla bağımlı olduysanız, bu bağımlılığınız azalacak ve hatta belki de ilk kez olarak kendi iç gücünüzün farkına varacaksınız. Eğer partnerinizden fazla bağımsız olduysanız, bu kişi sizin ona daha yakın ve bağımlı olmanıza ihtiyaç duyabilir. Satürn doğru dengeyi bulmanıza yardım edecektir.

Sağlık konusuna gelince dikkatli olun ve kendinize iyi bakın. Satürn’ün Güneş’inizle karşıt açıda olması sağlık açısından olumsuz bir etki olarak kabul edilir. Neyse ki sadece şans değil, şifa getirmesiyle de bilinen Jüpiter, Güneş’inize mükemmel bir açı yapıyor. Jüpiter 2013’ün ilk dokuz ayı boyunca size muazzam bir koruma sağlayacak.

Sizi bekleyen birçok güzel şey var çünkü Ocak’tan Eylül’e kadar Jüpiter entelektüel gelişiminizi yöneten dokuzuncu evinizde olacak. Bu muhteşem etki sayesinde zihninizin önündeki kepenklerin açıldığını hissedeceksiniz. Deha ve yeniliğin gezegeni Uranüs’ün zihninizi yöneten üçüncü evinizdeki varlığı daha yaratıcı ve gelişmiş şekillerde iletişim kurmanıza yardım edecek.

Eğer hep uzak ülkelere seyahat etmek istediyseniz, bu yıl bunu kesinlikle yapmalısınız. Jüpiter seyahatinizi unutulmaz ve büyük olasılıkla da hayatınızı değiştiren bir deneyim yapacak. Başkalarının fikirlerine daha sorgulayan, inceleyen bir tavırla yaklaşmaya başlamanızla kendi görüşleriniz de daha iyi şekillenecek. 2013’de fikirlerinizi zor sınavlara tabi tutacaksınız ve bu sınavları geçenler tamamen size ait görüşler olacak.

Satürn sizi sadece bilge, güvenilir ve sorumluluk sahibi yapmakla kalmayacak aynı zamanda hayır işi ile ilgili sivil, siyasi ya da toplumsal bir projede lider rolünü üstlenmenize yardım edecek. Lider olarak görevinizi başarıyla yerine getireceksiniz. 2013 Eylül’ünün sonunda dünyaya ilerlemek için gerekli altyapı ve özelliklere sahip olduğunuzu göstermeye başlayacaksınız. Bu etki on yıldan bu yana yaşayacağınız en iyi kariyer dönemini başlatacak. İş değiştirmeyi düşünüyorsanız bunun için 2013’ün sonunu beklemelisiniz. Ekim bu açıdan tek kelimeyle olağanüstü fırsatlar sunuyor; doğru zamanda doğru yerde olacaksınız ve olayların gelişimi sizi yepyeni bir dünyaya taşıyacak.

Yıl sonuna geldiğinizde kutlayacak bir sürü şeyiniz olacak. 2013 bazı açılardan sıkı bir çalışma gerektirse de size güçlü mutluluklar da yaşatacak. Bugüne kadar hayatınızda ekip biçtiğiniz buğday başaklarını çöplerinden ayıklamak üzeresiniz, işiniz bittiğinde elinizde altın rengi bir hasat olacak.

Oğlak Burcu 2013. Burçlar Oğlak 2013, Oğlak burcu 2013 falı.