Kova Burcu 2014

Kova Burcu 2014

Yenilik, buluş ve keşifler gezegeni Uranüs, burcunuzun koruyucu gezegenidir ve siz de onun en favori çocuğu olarak değişim için sağlıklı bir iştaha sahipsinizdir. Siz aynı zamanda sabit bir burçsunuz, o yüzden değişimlerin ölçülü dozlarda olmasını tercih edersiniz. Son yedi yıl boyunca, Uranüs’ün Kova’da gezintisi sırasında, bunun her zaman mümkün olmadığını öğrendiniz.

Radikal değişim düşüncesi artık sizi fazla etkilemiyor, çünkü değişimin ilerlemenin yapı taşı olduğunu anladınız. Şimdi sizi en çok korkutan şey sıradan ve sürprizsiz bir yaşamın düşüncesi. Rahat olun, 2014’de bunun olma olasılığı hiç yok.

Mayıs ve Ekim’de yıldız haritanızın tepe ve en alt noktalarına dokunacak iki önemli tutulma ile birlikte kariyeriniz, aile yaşamınız ve oturduğunuz yeri ilgilendiren konularda büyük çaplı değişimlere hazır olun. Siz becerikli birisiniz, bu yüzden bu olasılık çok heyecan verici. Belki eski işinizden sıkıntı duyuyorsunuz veya yaşadığınız yerin artık ihtiyaçlarınızı tatmin etmediğini hissediyorsunuz. Değişimler Zodyak’ın bazı burçlarını endişelendirebilir, ama sizi değil. Siz “gelsin bakalım” diyenlerdensiniz.

İyi talih gezegeni Jüpiter’in, Ocak’tan Eylül e kadar Başak burcuna ve “başka insanların parasını yöneten sekizinci evinize yapacağı ziyaret sayesinde, 2014 uzun yıllardan beri en kuvvetli finansal yılınız olma sözü veriyor. Eylül’ün ortasından, sonuna kadar sizi gerçekten muhteşem günler bekliyor.

Karşınıza çıkacak olan para büyük tek bir parça halinde gelebilecek - veya daha küçük miktarlarda bir dizi - ve bu sizin maaşınız harici bir şey olacak. ( Bu, iyi bir maaşınız olmayacak anlamına gelmiyor -olabilir- fakat daha fazla para başka bir şekilde sizi bulacak.) Bu para bir bonus, komisyon, telif hakkı çeki, maaş dışı yan ödeme, mahkeme sonucu kazanılan tazminat, burs, ödül, miras, sigorta ödemesi, bağış, kredi, ve “başka insanların parası” şemsiyesi altına girebilecek herhangi başka bir kaynaktan gelebilecek.

Bu alanlarda oldukça güçlü bir şekilde kayrılıyorsunuz. Bu yüzden bu yıl, eğer birisi (veya bütün bir şirket) size haksız davranışlarda bulunursa, hukuki önlem almaya dikkat edin, çünkü hakkınızı mahkemede aramanız durumunda kazanma şansınız çok yüksek.

Eğer 2014 yavaş başlarsa, sabırlı olmaya çalışın. Yılın ilk dört ayında Jüpiter gerilemede olacak ve 4 Mayıs’a kadar tam gücü ile yola koyulamayacak. Büyük olasılıkla bu da büyük işlerinizden bazılarının Mayıs’a kadar yerine tam oturmayacağı anlamına geliyor. Yılın geri kalanında ise Jüpiter son derece güçlü ve formda kalacak.

Jüpiter’in evre dışı olmasının sizi durdurmasına izin vermeyin. Sizin en derin amaç ve tutkularınıza hükmeden Uranüs, sene başladığı andan itibaren formda olacak. Uranüs, 2014’ün ilk altı ayında tam gaz ileriye gidecek. Bu yüzden yeni bağlantılarınızı bu dönemde yapmanız ve fikirlerinizi bu dönemde dile getirmeniz önem kazanıyor.

Bununla birlikte, Uranüs 10 Haziran’da gerilemeye başlayacak ve bu zamanda sizin dış etkiler tarafından kısıtlanmanız söz konusu olabilir. Bu sorun değil Uranüs düzeldiği zaman hangi yöne gideceğinize karar vermek ve yeni hedefler belirlemek için fazladan zamanınız olacak. Böylece 11 Kasım’da Uranüs gerilemeden çıktığında projelerinizde daha güçlü ilerleyebileceksiniz.

Jüpiter’in gerilemesi parayı sadece geçici olarak engelleyecek. Jüpiter gerilemedeyken yeni bir iş oluşturmamaya veya büyük projelere başlamamaya dikkat edin. Asıl dikkat etmeniz gereken gezegen Uranüs.

Bu yıl Satürn’ün altıncı iş evinizdeki varlığı, çok meşgul olacağınıza ve her zaman yardım göremeyeceğinize işaret ediyor. Satürn’ün konumu aynı zamanda çabalarınızın karşılığında iyi para alacağınızı da belirtiyor. Fazla mesai almaya uygun bir işteyseniz, çabalarınızın karşılığı daha da iyi ödenecek.

2014’ün ikinci yarısı sizin en iyi zamanınız olacak. Bu, daha önce büyük oluşumlar görmeyeceğiniz anlamına gelmiyor, sadece proje ve planlarınızdan bazılarının üzerinde yılın ilk yarısında biraz uğraşılmaya ihtiyaç duyulacağına işaret ediyor.

Hava grubundan pek çok gezegenin sizin Güneş’inize öpücükler göndereceği Ekim gerçekten çok muhteşem görünüyor. Bu gezegenler daha önce oluşmuş sorunlardaki düğümü çözmenize yardım edecek ve size şans getirecekler. Gezegenlerin yarattığı bu birleşim hiç de sıradan bir birleşim değil bu oldukça harika bir durum ve önemli haberler getirebilir. Kasım sonu yeni bir iş bulmanız için olağanüstü. Aşk ilişkileri de yılın son çeyreğinde harika olacak gibi görünüyor.

Uzun mesafe yolculuklar veya yabancı ülkeler yılın en parlak heyecanlarını sağlayabilir. Pek çok Kova 2014 sonlarında uzaklara yolculuk edecek. Bu eğilim 2014’ün Eylül sonlarından 2015 Ekim’ine kadar Terazi’de bulunacak olan Jüpiter’den gelecek. Başka ülkelerde oluşacak veya yabancı kültürlerle ilgili işler çok iyi gelişme gösterecek. Sizin ülkenizin vatandaşı olmasa da sizin ülkenizde oturan yabancı kişiler de sizin için şanslı olacaklar.

Terazi ortaklıkla ilgili bir burçtur. Bu durumda sizin başarınız bir iş ortağı ya da özel hayatınızdaki partner vasıtasıyla oluşabilir. Terazi aynı zamanda düğünlere veya partilere catering servisi veren sektörleri, çiçek, mücevher, güzellik ve bakım merkezlerini ve sanatla ilgili alanları yönetir. Bu alanlardan biri de sizin için çok parlak olabilir.

Bu yıl bazı Kovalar yüksek lisans veya doktora yapmak için okula dönmeye karar verebilirler. Zamanlama bunun için çok uygun. Terazi hem hukuk sistemine hem de sanata hükmeder ve Jüpiter bu burçta olduğu için her iki konuda da, sizin için çok yararlı olabilir. Yayıncılıkla ilgili bir iş yapmak istiyorsanız, bunu yılın sonuna doğru yapın zira bu dönemde Terazi’deki Jüpiter size yardımcı olacaktır. Dokuzuncu ev bilginin yayılmasını ve neşredilmesini yönetir, bu durumda sizin kitabınız veya makaleniz kazançlı bir başarı haline dönüşebilir.

Yolculuk konusuna gelince, çoğu Kova sadece Jüpiter’in desteğini almakla kalmayıp, aynı zamanda bu alanda iki de tutulma görecekler. Bu güneş tutulmaları 19 Nisan’da (kısa yolculukları teşvik ederek ) ve 14 Ekim’de (uzun yolculukları teşvik ederek) oluşacaklar ve sizi uzun bir keşif gezisine gönderecekler. Bu tutulmaların aynı zamanda iş konusunda bir yükselişe işaret ettiğine dair kanıtlar da var.

Aşkta durum uzun zamandır olduğundan çok daha iyi olacak. Engeller gezegeni Satürn, Haziran 2013’de gerçek aşk eviniz olan beşinci evinizi en sonunda terk etti. Hırs ve güçle ilgili bir gezegen olan Satürn’ü iki buçuk sene boyunca beşinci evinizde ağırlamak astrolojik açıdan bir çelişkiydi. Satürn bu evde rahat edemez. Satürn tasasız eğlence yerine ödevler ve sorumluluklara önem vererek aşk ilişkilerini erteler, halbuki bu ev daha çok eğlence ile ilgilidir. 29 yıl boyunca aynı yerde tekrar görmeyeceğiniz Satürn’ü el sallayarak uğurlayabilirsiniz.

Kendinizi gerçekten serbest bırakıp, aşk ilişkilerin keyfini çıkartmadan önce, hala bazı konuları düzeltmeniz gerekebilir. Eski bir ilişkiye yeniden başlayıp başlamamak arasında bocalayabilirsiniz veya şu anki ilişkinizde hala çözülmemiş konular olabilir. Bu yılın ilk bölümünü bu konular hakkında düşünerek geçireceksiniz.

Mayıs ortasından Haziran sonuna kadar Venüs gerileyecek ve bu belirsizlik hissini arttıracak. Belki de fazla hızlı gittiğini hissederek bir ilişkinizde geri çekileceksiniz.

Daha sonra, Mars ilişkiler evinizi ziyaret ettiğinde, beraberliği olan Kovalar kendilerini alıngan bir dönemde bulabilirler. Yaz bittiği zaman her şeyi yoluna koymuş olacak ve partnerinizle çok daha açık bütünüyle yeni bir yerde olacaksınız.

2014’de Mars burcunuzu hiç ziyaret etmeyecek; bu da kontrolü elinizden biraz alacak. Partnerinizin söyleyeceklerini daha dikkatle dinlemeye ve ilişkinin hayrına daha uzlaşmacı olmaya hazır olacaksınız. Ekim’e doğru Jüpiter Güneş’inize çok hoş bir açı yapacak, sadece bu durum bile daha iyimser olmanıza yol açacak. Ekim’de size yardım eden tek gezegen Jüpiter olmayacak, arkanızda koca bir gezegenler takımyıldızına sahip olacaksınız, yani endişe etmeye hiç gerek yok.

Bu yıl, Jüpiter hem müşterek gelirler, hem de fiziksel ilişkiye hükmeden sekizinci evinizde oldukça uzun zaman geçirecek. Partnerinizle yıllardır olmadığı kadar yoğun bir yakınlık yaşamak için ender bulunan bir fırsata sahip olacaksınız. Bazı kimseler sevgilerini gösterme ve alma konusunda hiçbir sorun yaşamazken, bazı ilişkilerdeki tutku eksikliği beraberliklerde sorun yaratabiliyor tüm burçlar için. Para, kariyer ve diğer yaşamsal sorunlara odaklandığınız için fiziksel ilişkinizi listenizin sonuna atmış olabilirsiniz, fakat Jüpiter’in bu pozisyonuyla, daha sakin olacak ve fiziksel ilişkinin yoğun olduğu aşk ilişkilerini başlatma havasına girebileceksiniz.

Kova Burcu 2014. Burçlar Kova 2014, Kova burcu 2014 falı.