Yengeç Burcu 2014

Yengeç Burcu 2014

Bu yılın sizin için pek çok yıldan daha fazla ağırlığı ve amacı olacak. Büyük sorumluluklar, pratiklik ve olgunluk getirmesi ile tanınan gezegen Satürn Haziran 2013’de Yengeç burcuna girdi ve Temmuz 2015’e kadar da orada kalacak.

Yaşamınızda belli bir seçimde kararsız kaldıysanız, bu yıl ne yapmanız gerektiğini öğreneceksiniz. Satürn sorumluluklarınızı arttırmakla birlikte, önünüzdeki yolun açılmasını da sağlar. Aynı zamanda otorite ve derinlik de verir ve böylece sizi daha gerçekçi ve esnek hale getirir.

Satürn sizi bu andan Temmuz 2015’e kadar kendiniz, yaşam biçiminiz ve yetenekleriniz hakkında dürüst bir değerlendirme yapmaya zorlayacak. Satürn aynı zamanda teorilerinizi pratiğe dökerek test etmeniz için size meydan okuyacak.

Satürn sizi düşünüp taşınmaktan vazgeçip işe koyulmaya zorlayan sert bir öğretmen olabilir. Onunla birlikte çalışırsanız, daha iyi konsantre ve organize olacak ve sonuç olarak çok daha büyük başarılara ulaşmak için gereken bütün altyapıya sahip olacaksınız. Satürn'ün görevi deneyim, başarı hırsı ve hayalleri somutlaştırarak sağlam bir gerçekliğe ulaştırmaktır. Bu gezegen size disiplin getirecek ve bu disiplin zamanınızı akıllıca kullanmanıza yardımcı olacak. Bu başarıya götüren bir özelliktir.

Satürn istemediğiniz hiçbir sorumluluk için sizi zorlamayacak. Sadece kendi seçtiğiniz sorumlulukları üstleneceksiniz; seçiminiz hayalini kurduğunuz veya ahlakı olarak doğru olduğunu hissettiğiniz bir şeyi simgeleyebilir. Satürn, tam doğum günü Güneş’inizin matematiksel dereceleri üzerinde olduğu birkaç ay süresince, bu sorumluluklara hayatınızdaki diğer her şeyden vazgeçerek tüm benliğinizle sahip çıkmak zorunda kalacaksınız. Alacağınız sonuçlar, harcadığınız zaman ve enerjiye değecek. Satürn’le ödül almak için onu gerçekten hak etmek zorundasınız ama başarılarınız uzun seneler kalıcı olacaktır.

Satürn’ün dersleri her zaman paranın ve zamanın iyi değerlendirilmesi etrafında döner. Bu ikisi arasında zaman daha önemli olan unsurdur. Bu yıl zamanınızı Satürn’ün yaşınıza ve statünüze uygun görmediği etkinliklerle harcarsanız, bu aktiviteler sizden uzaklaştırılacaktır. Satürn zaman kavramına hükmeder, bu durumda her dakikanın dikkate alınması gerekiyor. Satürn burcunuzu ziyaret ederken hedeflerinize ulaşmak için gereken zamanın tükendiği hissine kapılabilirsiniz.

Çoğu zaman hayatınızla ilgili en önemli kararlar Satürn ziyaretleri sırasında alınır. Bazı Yengeçler aniden artık daha fazla beklemek istemediklerine karar vererek, evlenebilir veya çocuk sahibi olabilirler. Diğerleri, gereğinden fazla kirada oturduklarını düşünerek, ev satın alabilirler. Satürn’ün burcunuzu ziyaret etmesi iyi bir şeydir, bunu hemen fark edebilirsiniz veya ileride geriye dönüp baktığınızda da anlayabilirsiniz. 2014 yılında bu gezegenle çalışırsanız, 2015’te kayda değer bir güce sahip olacaksınız.

Uranüs’ün 2014’te Balık burcuna geçişi sizin öğrenme isteğinizi arttıracak önemli bir geçiş. Daha önceleri aklınızın ucundan bile geçmeyen yeni fikirler, kavramlar ve bakış açıları ile ilgileneceksiniz. Büyük ihtimalle, bu ilgi sizi yüksek öğrenim veya yüksek lisans seviyesinde kurslar almaya veya daha büyük olasılıkla yurt dışına gitmeye yönlendirecek. Burcunuz görüşlerine sıkı sıkıya bağlı kalma eğiliminde olsa da, şimdi düşünce sisteminizi test edecek dış etkilere daha açık olacaksınız. Balık burcundaki Uranüs sezgiseldir ve sezgilerinizi keskinleştirmek ve daha kritik düşünmek için zorlanacaksınız. Bu yeni kişisel görünümünüz gelecekte çok daha uzun vadeli ve olumlu sonuçlar getirecek.

2014’teki dört tutulma kariyer ve aşk yaşamınızla ilgili statünüzü değiştirecek ve büyük olasılıkla bu değişimler Nisan, Mayıs veya Ekim’de olacak. Bu tutulmalar - bunlara joker kartlar da diyebiliriz çünkü ani fırsatlar ve engeller getirirler - daha önceki yıllara göre daha ılımlı olacaklar. Korkacak hiçbir şey yok - zorlamayla olan değişikliklerden bile yarar görebilirsiniz. Venüs ve Mars’ın pozisyonları - özellikle tatil zamanında - etkileyici ve olumlu olacak.

Özel yaşamınıza gelince siz (ve onlar) yaşamın akışı ile birlikte hareket ederken bir ya da iki eski dosta veda etmeniz gerekebilir. Ekim ayında, bir zamanlar çok yakın olduğunuz bir dostunuzla aslında aranızda ortak hiçbir şey kalmadığını göz ardı etmek imkansız hale gelecek. Bu boşluğu yeni arkadaşlar dolduracak; fakat bu hızlı değişim sizi duraksatıp, üzüntü verebilir. Yengeçler sık sık geçmişte yaşamaya eğilimlidirler, fakat bu ortamda gözlerinizi gerçekten geleceğe çevirmelisiniz. Siz ileriye gittikçe, doğru insanlar sizinle olacaklar.

Ev ve aileyi yöneten dördüncü ev, Eylül 2014’den, Ekim 2015’e kadar yaşam dolu etkiler altında. Haberler bundan daha iyi olamazdı. Yengeçler, evleri rahat ve güvenli ve aile ilişkileri uyum içinde olduğu zaman en mutlu hallerinde olurlar. Bu yıl bu dilek gerçek olabilir. Bu yıl, yaşadığınız ortamı geliştirmek için taşınabilir, tadilat yapabilir, boya badanaya girişebilir, yeni eşyalar alabilir, eskileri atabilir ve buna benzer pek çok işe kalkışabilirsiniz. Bu eğilim sırasında ailenizin de desteğini göreceksiniz.

Yengeç Burcu 2014. Burçlar Yengeç 2014, Yengeç burcu 2014 falı.