Boğa Burcu 2013 Falı

Boğa Burcu 2013 Falı 

Aşk, romantizm, eğlence ve tatil bu yıl parlak bir şekilde ön plana çıkıyor, sevgili Boğa. Üstelik evli, bekar ya da dul olmanız hiç fark etmiyor. Eğlence, tatil ve yaratıcı projelere çok daha fazla fırsat bulabileceğiniz görülüyor. Kısacası 2013'te keyfinize nasıl bakacağınızı yeniden keşfedeceksiniz. 2009 yılından itibaren başlayan zorlu yıllara dayanmayı başardınız ve mutlu bir arayı hak ettiniz. Bu da işte o mola!

Bu yılın jokerleri olan tutulmalar, büyük olasılıkla yakın bir ilişkinizde önünüze fırsatlar çıkaracak. İlişkinin daha önceki gidişatı burada çok önemli çünkü tutulmalar mevcut ilişki ve ortaklıkları zaten gitmekte oldukları yöne doğru hızlandırırlar. Bu bir iş ortaklığı ya da özel bir ilişki olabilir.

Nisan, Mayıs ve Ekim aylarındaki tutulmalar kendinizi nasıl gördüğünüz ve başkalarının sizi nasıl görmesini istediğiniz konularında etkili olacak.

Bu yıl hızlı - hatta bazen sizi heyecanlandıracak kadar hızlı -bir kişisel gelişim yaşayacaksınız. Durumunuz üzerinde "İç beni" yazan şişedeki sıvıyı içtikten sonra kendini Harikalar Diyarı'nda bulan Alis'ten farksız olacak. Kollarınızın ve bacaklarınız pencereden dışarı taşmışken, içinizde bir şeylerin değiştiğini fark etmemeniz çok güç olacak.

Uranüs'ün on yılın sonunda dostluğu temsil eden evinize yerleşmesiyle birlikte, yakında tanışacağınız insanların sizin için büyük heyecan kaynağı olduğunu göreceksiniz. Eski ve yeni arkadaşlarınız, yaşamı daha eğlenceli ve ilginç kılmak için ellerinden geleni yapacak ve mesleki fırsatlar yakalamanıza da yardım edecekler.

2013 yılında bir akrabanız yüzünden endişelenebilirsiniz. Ya da bu kişiyle iyi geçinemiyorsunuzdur ve onunla daha medeni bir iletişim kurmak için bütün sene uğraşacaksınızdır. Bir kardeşinizin (ya da bir kuzen, teyze veya amcanızın) refahı ile ilgili kaygılarınız varsa, o kişiyle ilgilendiğinizi ona daha fazla yakınlık göstererek ya da ihtiyacı varsa para yardımı yaparak gösterebilirsiniz. Geçinemiyorsanız ilişkinizi ileriye götürmek adına bazı stratejiler geliştirebilirsiniz.

Yıl boyunca sağlığınız çarpıcı biçimde düzelecek, tabii eğer bazı koruyucu önlemler alırsanız. Jüpiter, Eylül sonlarında altıncı evinize geçtiğinde, eğer böyle bir niyetiniz varsa, formunuzu kazanacak ve kilo vermeyi başaracaksınız. Eğer zaten formdaysanız kendinize yüksek hedefler belirleyerek bu eğilimden yine de faydalanabilirsiniz. Üzerinizde böyle aydınlık etkiler varken tıbbi tavsiyeler almak için de uygun bir zaman. Bu mükemmel etkiler bir yıldan daha uzun sürecek ama siz yine de acele edin, zira Jüpiter 12 yıl boyunca bir daha yıldız haritanızın o bölgesine uğramayacak. Jüpiter uzun yıllar sürdüreceğiniz bazı yararlı alışkanlıklar kazanmanıza yardım edebilir.

Meslek hayatınız söz konusu olduğunda, Mart - Nisan 2014’e dek daha yüksek seviyedeki bir pozisyona geçmek için elinize öyle harika fırsatlar geçmeyebilir. Ama bu yıl gerçekleşecek olan değişimler yine de hoşunuza gidecek. Neptün, işinize ileri görüşlü fikirlerle katkıda bulunduğunuz için ün kazanmanızı sağlarken, Jüpiter de yaratıcılığınızı geliştirecek. 29 Kasım 2013 günü bu iki gezegenin birlikte çalıştıklarında nasıl da güçlü bir hale geçebildiklerini göreceksiniz. Bu yıl bir hobi olarak ortaya çıkan ama para getirmeye başlayan bir iş fikri ile karşılaşabilirsiniz.

İşinizde maaşınız özellikle Haziran ortalarında artacak. Sekizinci evdeki Pluto, size varlık sahibi olmanın yollarını bulmada kararlılık kazandıracak.

İş ortamınızın her geçen gün biraz daha aydınlandığını hissedeceksiniz. Bu yıl birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarınızla olan ilişkinizden, iş yerindeki bilgisayar ve diğer donanımları kullanmaktan ve üzerinize aldığınız işleri başarmaktan keyif aldığınızı göreceksiniz. Üzerinde çalıştığınız projelerde de köklü ilerlemeler kaydadeceksiniz, bu sadece Ekim ayında Terazi burcunda gerçekleşecek tutulma yüzünden değil, Jüpiter'in Eylül sonunda başlayıp 2014 yılı boyunca devam edecek altıncı evdeki ziyareti sayesinde de olacak. Bu yıl iyi işler çıkarın ki 2014 Mart'ı ya da Nisan'ında terfi veya yeni bir iş için başvurabilesiniz.

Gördüğünüz gibi, bu yılı oldukça meşgul geçireceksiniz, sevgili Boğa. 2013 yılı pek çok alanda elle tutulur ilerlemeleri de beraberinde getiriyor. Bu ilerlemelere olumlu yaklaşın ve onları tüm yüreğinizle kucaklayın. Daha fazla mutluluk yolda ve onu kimse sizden daha çok hak etmiyor!

Boğa Burcu 2013. Burçlar Boğa 2013, Boğa burcu 2013 falı.