Yengeç Burcu 2013 Falı

Yengeç Burcu 2013 Falı 

Bu yıl sizin için önemli bir yıl olacak, sevgili Yengeç. Sıkı çalışmanın ve uzun vadeli amaçlara kendinizi adamanın değerini öğreten Satürn, Yengeç burcunda; ve bu durum yaşamınızı yeniden şekillendirecek. Satürn bu burçta Temmuz 2014’e kadar kalacak. Bu gezegen burcunuza ilk defa Haziran 2012’de geçmişti; yani bu satırları okuduğunuz sırada siz çoktan yeni ve gelişmekte olan sorumluluklarınıza alışmış olmalısınız.

Satürn size zamanınızı ve diğer kaynaklarınızı daha akıllıca kullanmanızda yardımcı olacak. Satürn dönemleri genellikle önemli kararlarla ve gelecekte uzun zaman bizi etkileyecek eylemlerle aynı zamana denk gelir. Evlenmeyi, bebek sahibi olmayı, yeni bir iş kurmayı, ev satın almayı düşünebilir veya başka hayati önemi olan kararlar verebilirsiniz. Bu sorumlulukları isteyerek seçecek ve sonucunda da çok büyük gelişme göstereceksiniz.

Düşünceye, algılamaya, fikirlere, iletişime, yolculuğa ve ufkunuzu genişletecek diğer deneyimlere hükmeden, yıldız haritanızın iki alanı şans ve mutluluk gezegeni Jüpiter (üçüncü evde) ve sürprizler gezegeni Uranüs (dokuzuncu evde) tarafından mükemmel bir şekilde yönetilecek. Bu yıl, fikirlerinizi ve inançlarınızı yeniden değerlendireceksiniz. Bunun sonucunda da ailenizden, arkadaşlarınızdan ve başka hiç kimseden etkilenmeden tamamen size ait olan bir bakış açısına sahip olacaksınız. Aynı zamanda, görüşlerinizi zorlayıcı bir biçimde dile getirmeyi de öğreneceksiniz. Bu da size daha fazla saygı kazandıracak güçlü bir beceri olarak, çok daha ileriye gitmenizi sağlayacak.

Kariyerinizde, Ocak ayı yeni bir pozisyon aramak için kilit dönem olacak. Büyük yükselme veya iş değişikliği yapabilmeniz için elverişli iki nokta daha var: 20 Mart’taki yeniay ve 28 Eylül’deki dolunay. 19 Nisan ve 14 Ekim tutulmaları sonucunda da ilerleme açısından fırsatlar doğabilir. Ücret artışı istemek için en uygun gününüz 15 Ağustos'taki yeniay.

Eviniz, yılın son çeyreğinde büyük bir gurur ve neşe kaynağı olacak ve bu eğilim 2014’te de devam edecek. Bu dönem satın almak, kiralamak ve leasing yapmak için uygun bir zaman olur. Ekim ayı taşınabileceğiniz, evinizi yenileyebileceğiniz veya dekorasyonunuzu değiştirebileceğiniz bir ay olarak görünüyor. Amaçlarınız için aile desteği de güçlü görünüyor.

2013’ün tutulmaları yaşam biçiminizi geliştirmek için de romantik bir ilişki, hamilelik veya çocuk gibi fırsatlar getiriyor. Bu durumun gerçekleştiğini Nisan, Mayıs veya Ekim’de görebilirsiniz.

Aşkta yeni insanlarla karşılaşmak ve devam eden ilişkinizi çözüme ulaştırmak için pek çok fırsat olacak. Tutulmalar size acı verebilecek konuları bile korkusuzca konuşabileceğinizi gösterecek. Yengeç burcundaki Satürn aynı zamanda, zamanınızı iyi değerlendirmek veya hayatınıza devam etmek konusunda sizi tatlılıkla ikna edecek.

Eğer bekarsanız, yıl içinde iki nokta romantik ilişkiler açısından çok özel olacak: Mayıs’ın ilk günleri - sadece o zaman oluşan tutulma nedeniyle değil, aynı zamanda Mars Yengeç burcuna geçeceği ve sizi sahne ışıkları altında bırakacağı için - ve 5 Aralık yakınları. Bugünde Mars ve Venüs çok güzel titreşimler gönderecek. Bu iki ihtiraslı sevgilinin çok uzun zamandır ilk kavuşumları olması, bugünü ilk buluşma veya bir parti için özel bir gün haline getiriyor - özel biriyle karşılaşabilirsiniz! Venüs ve Mars Akrep burcu takımyıldızında birleşecekler, bu da sizin burcunuzla çok uyumlu bir yerleşim, sevgili Yengeç.

Sonuç olarak, hareketli ve olumlu bir yıl sizi bekliyor! Kök salmak, güvende olmak ve eskiden sürüncemede kalmış sorunları çözmek için bir acele içinde olacaksınız. Yengeç aniden misyonu olan bir burç halini alıyor. Bir yıl sonra bu zamanlarda, çabalarınızın sonucu olarak gösterebileceğiniz pek çok şey olacak.

Yengeç Burcu 2013. Burçlar Yengeç 2013, Yengeç burcu 2013 falı.